Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

VOYAGE iššūkio instruktorė Simona Šimulytė: minusus reikia paversti pliusais

Kovo 31 d.–balandžio 17 d. vyksianti verslumo kelionė VOYAGE sujungia keturis kertinius dalykus: keliavimą, verslumo įgūdžius, kontaktų stiprinimą ir linksmybes. Dešimt dalyvių, keliaudami žeme ir vandeniu Kroatijoje ir Juodkalnijoje, turės įveikti daug iššūkių ir po dviejų savaičių potencialiems investuotojams pateikti kelionėje gimusią turizmo verslo idėją.
Simona Šimulytė
Simona Šimulytė / Asmeninės nuotr.
Temos: 1 VOYAGE

Visi jų nuotykiai bus pasakojami 15min, kuris yra projekto partneris. Šioje kelionėje kūrybingiems dalyviams vadovaus patyrusi instruktorių komanda, tarp kurių – įvairiapusės patirties turinti mentorė Simona Šimulytė.

Miestas: Kaunas

Darbas/profesija: Europos socialinis verslumo ugdymo ir inovatyvių studijų instituto direktorė

Pomėgiai: įsivelti į situacijas, kuriose reikia ieškoti sprendimų, atradimų, galimybių; visi mąstymo reikalaujantys užsiėmimai; bet kas, kas išskiria adrenaliną; žmonės, bendravimas, empatija, pažinimas; atsirasti visur ir visada ir nieko, kas vyksta, nepraleisti; visada būti kelyje;

Silpnybės/baimės: ledinė karamelinė Machiato (net ir esant 30 laipsnių šalčiui); valgo tik labai karštą maistą; diegia klientų aptarnavimo standartus (net kai niekas jos neprašo); daugiau nei 10 metų neatostogavo; bijo rėkiančių žmonių.

Simona Šimulytė su Kroatijos partneriu Elsan Esko Sabanovic
Simona Šimulytė su Kroatijos partneriu Elsan Esko Sabanovic

Simona yra mokymų ekspertė, verslo konsultantė, turinti daugiau nei 20 metų praktinės patirties pardavimų, rinkodaros srityse, taip pat daugelio klientų įkvėpimo šaltinis. Jos doktorantūros studijos paremtos verslo sėkmės veiksnių tyrimais ir jų modeliavimu.

Dirbdama su pirmaujančiomis organizacijomis privačiame, viešame ir socialiniame sektoriuose, Simona įneša išskirtinį mąstymą į organizacijas ir yra visiškai atsidavusi kiekvienam klientui, padeda jiems siekti maksimalių rezultatų.

Taip pat ji yra įvairių startuolių mentorė, padeda jiems vystytis, augti ir įsitvirtinti rinkoje. Unikalus jos požiūris į jaunus žmones ir kūrybinis mąstymas stebina aplinkinius išskirtiniais rezultatais.

Simona yra tarsi nuolat užvestas variklis idėjų generavimo procese, sugebanti burti komandas bendram tikslui, motyvuoti, visada trykštanti begaline energija, spinduliuojanti pozityvumu, geranoriškumu ir nuoširdumu.

Programos kūrimo procesas
VOYAGE programos kūrimo procesas

Tai – strategiškai neišbalansuojamas žmogus. Kiekvienoje, net ir kebliausioje situacijoje Simona sugeba įžvelgti teigiamus dalykus, minusus paversti pliusais, o visas, net sudėtingiausias patirtis – galimybėmis.

Simona turi ir „supergalių“. Kai visi dirba – ji dirba, kai visi valgo – ji dirba, kai visi miega – ji dirba.

Šalia jos esantys žmonės visada jaučiasi saugūs ir nebijo klysti. Kartais atrodo, kad jau riba pasiekta, kad atėjo bėda didesniais už visą pasaulį batais, bet Simona visada turi stiprybės žerti savo mėgstamiausias frazes, tokias kaip: „Tai labai gerai”, „Problemų nėra, yra tik daug galimybių atrasti sprendimus“, „Viskas priklauso nuo požiūrio“ ir pan.

Simonai nėra neišsprendžiamų aplinkybių ar nepagrindžiamų dalykų. Jai visada svarbu kūrybiškai žvelgti į procesus, visada ieškoti sprendimų ir išeičių. Tai – lyderė, paskui kurią norisi sekti, norisi eiti greta, nes ji visada pasiruošusi žmogiškai padėti, ji įkvepia siekti daugiau, tikėti tuo, ką darai.

Simona turi ir „supergalių“. Kai visi dirba – ji dirba, kai visi valgo – ji dirba, kai visi miega – ji dirba. Bet pati yra įsitikinusi, kad ji nežino, kas yra darbas. Jos veikla – jos gyvenimo variklis, išsipildymas, malonumas ir energijos šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius