Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Wizz Air“ iš Vilniaus skraidins į Lvovą Ukrainoje

Žemų sąnaudų oro linijų bendrovė „Wizz Air“ dviem savaitiniais skrydžiais – pirmadienį ir penktadienį – organizuos skrydžius maršrutu Vilnius–Lvovas–Vilnius.
Lvovas
Lvovas / 123rf.com nuotr.

„Vienas iš Lietuvos oro uostų prioritetų – užtikrinti keliautojams patogų susisiekimą su Ukraina. Tai ypač svarbu pastaruoju metu pastebėjus vis didėjančius mūsų keliautojų srautus į šią šalį ir iš jos. Taigi jau nuo šio žiemos sezono kartu su oro linijomis „Wizz Air“ pasiūlysime keliautojams iš Vilniaus oro uosto vykti į Lvovą. Ši kryptis padės dar patogiau pasiekti Ukrainą ir, tikime, taps populiariu keliautojų pasirinkimu savaitgalio išvykoms arba ilgesnėms žiemos slidinėjimo kelionėms Karpatų kalnuose“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas.

Lvovas, įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą, yra vienas pagrindinių Ukrainos kultūrinių centrų. Lankytojams jis siūlo platų spektrą įdomių ir nepakartojamų patirčių – nuo daugiau nei 50 skirtingų festivalių per metus, 60 muziejų ir 10 teatrų iki įspūdingų architektūros objektų ir turtingos vietinės virtuvės. Lvovas yra idealus pasirinkimas ilgojo savaitgalio atostogoms.

Su šiuo nauju maršrutu „Wizz Air“ siūlo dvi kryptis iš Vilniaus į Ukrainą. Bendrovė taip pat skraidina iš Lietuvos sostinės į Kijevą.

Iki šių metų pabaigos „Wizz Air“ taip pat žada pradėti naują kryptį iš Kauno į Turku uostamiestį Suomijoje. Pirmasis skrydis įvyks lapkričio 9 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius