-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ naikina mokesčius dideliam rankiniam bagažui

Oro linijų bendrovė „Wizz Air“ nuo šių metų spalio 29-osios naikina keleivių mokestį už papildomą didelį rankinį bagažą, nešamą į orlaivio saloną, teigiama pranešime.
„Wizz Air“ pradėjo skrydžius į Nicą
„Wizz Air“ / „Wizz Air“ nuotr.
  • Keleiviai kartu su savimi orlaivio salone galės turėti vieną rankinį bagažą, kurio išmatavimai atitiks šiuos matmenis 55 x 40 x 23 cm. Šis bagažas bus įtrauktas į bilieto kainą.
  • Toks pokytis reiškia, kad 50 proc. padidėja prieš tai buvusio nemokamo bagažo tūris.
  • Keleiviams, vykstantiems spalio 29 d. ir vėliau ir jau įsigijusiems rankinį bagažą tiesiogiai per „Wizz Air“ paslaugas, bus sugrąžinta 120 proc. sumokėtos sumos į jų „Wizz Air“ sąskaitas.

Oro linijų kompanija taip pat pristato naują paslaugą – „WIZZ Priority“. Šia paslauga galima naudotis jau nuo trečiadienio. Paslauga susideda iš: pirmenybinio įlaipinimo, galimybės įsinešti į orlaivio saloną papildomą mažą bagažą (didžiausi matmenys – 40 x 30 x 18 cm) bei garantijos, kad nuo spalio 29 dienos rankinis bagažas bus patalpintas orlaivio salone (ši paslauga taikoma ir keleiviams, įsigyjantiems „WIZZ Go“, „WIZZ Plus“ ir „WIZZ Privilege Pass“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius