-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ pradėjo skrydžius į Barį

Pirmadienį oro vežėja „Wizz Air“ atidarė naują kryptį iš Vilniaus. Nuo šiol du kartus per savaitę – pirmadieniais ir penktadieniais – keleiviai iš Lietuvos galės pasiekti Italijos pietuose esantį Bario miestą.
„Wizz Air“ skrydžio palydovės
„Wizz Air“ skrydžio palydovės / Aviakompanijos nuotr.

Baris – jau trečioji Italijos kryptis, kur tiesiogiai skraidina „Wizz Air“.

„Tikimės, kad lietuviai noriai keliaus į šį kurortą ir pasinaudos galimybe bent trumpam iškeisti mūsų rudenį į daug malonesnį Viduržemio jūros klimatą“, – pranešime cituojama Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Įsikūręs ant Adrijos jūros pakrantės, Bario miestas – tai Italijos Apulijos regiono „sostinė“, traukianti turistus saulėtu oru, „baltaisiais miestais“ ir ilga Viduržemio jūros pakrante. Turtingas savo istorija ir įstabaus grožio regionas su Bario miestu patiks tiems, kurie ieško tikrosios, autentiškos, nuoširdžios ir garsėjančios savo tradicine virtuve Italijos.

Šio mėnesio pabaigoje taip pat startuos skrydžiai iš Vilniaus į įstabųjį Reikjaviką, o nuo sausio skrydžiai Lietuvos sostinę sujungs su Grenobliu, įsikūrusiu Prancūzijos Alpėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius