-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekstremalai baidarininkai pasiryžę naktį Nerimi iš Vilniaus nuirkluoti į Kauną

Penktadienį sutemus, 18 val. vakaro prie Baltojo tilto praeiviai galėjo išvysti įdomius vaizdus – nemaža grupė nuotykių mėgėjų ruošėsi savo dvivietes ir vienvietes baidare naktiniam žygiui į Kauną. Lapkričio mėnesį, spaudžiant šaltukui ir lynojant darganai baidarininkai Nerimi palydėti į 170 km maršrutą. Finišą dalyviai tikisi pasiekti maždaug per 14 valandų, iš viso žygiui skirta 24 valandos.
Ištvermės maratono startas
Ištvermės maratono startas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tai tradicinis „Dipolio iššūkio“ žygis, organizuojamas jau trečius metus. Jame nuolat varžosi ekstremalių pojūčių entuziastai.

„Dipolio iššūkis“ – tai apie 170 km vandens, šalčio, akmenų, slenksčių ir rėvų. Tai apie 24 val. psichologinių, emocinių ir fizinių išbandymų: netikėtai išnyrančių bebrų, neramios vienatvės ir stingdančios nakties tamsos. Tai du miestai – Vilnius ir Kaunas. Tai Neris nuostabiais šlaitais ir, rodos, niekada nesibaigsianti. Tai laikas, kurį Jūs gyvensit ir išgyvensit“, - taip pristatomas baidarininkų žygis-iššūkis.

„Dipolio iššūkį“ jau priėmė ir įveikė daugiau nei 30 drąsuolių. Šiemet iššūkiui pasiryžo apie 40 ekstremalių pojūčių entuziastų.

Daugiau apie „Dipolio iššūkį“ skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius