-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kurorto jaunimas kviečia į teminius pasivaikščiojimus Palangoje

Palangos atviroje jaunimo erdvėje „Be stogo“ net ir karantino metu veiklos nestinga – vyksta individualūs susitikimai su lankytojais, įvairios veiklos nuotoliniu būdu ir lauke. Siūloma ir pramogų – pavyzdžiui, norintieji aktyviai leisti laiką gryname ore, kviečiami į teminius pasivaikščiojimus Palangoje.
Grafų Tiškevičių alėja Palangoje.
Grafų Tiškevičių alėja Palangoje. / Palangos savivaldybės nuotr.

„Kartu su Kultūros ir jaunimo centru turime įvairių planų bei idėjų, stengiamės, kad ir toliau vyktų jaunimo pasiūlytos, jiems patiems ir visai bendruomenei skirtos kultūrinės ir kitos veiklos. Jaunimas aktyviai įsitraukia ir į pasirengimą Kalėdų laikotarpiui, padeda įgyvendinti ir patys dalyvauja įvairiose jaunimo erdvės veiklose, organizuoja akcijas, jungiasi į mokymus, kartu planuoja projektus ir veiklas 2021 metams“, – kalbėjo Asta Tiškutė, atviros jaunimo erdvės „Be stogo“ jaunimo darbuotoja.

Viena iš šiuo metu siūlomų pramogų – teminiai pasivaikščiojimai Palangoje. Tai – viena iš veiklų lauke, skirtų ne tik jaunimui, tačiau ir visai bendruomenei.

„Karantino laikotarpiu svarbu visiems būti atsakingiems ir elgtis saugiai, todėl buvo parengti specialūs maršrutai su užduotimis ir užuominomis, kviečiantys jau matytas vietas atrasti naujai“, – sakė A. Tiškutė.

Buvo parengti specialūs maršrutai su užduotimis ir užuominomis, kviečiantys jau matytas vietas atrasti naujai.

Patogiausia – su programėle Actionbound

Prie teminių pasivaikščiojimų galima prisijungti kiekvienam patogiu laiku, vienam ar kartu su artimaisiais, eiti lauke arba ieškoti teisingų atsakymų ir nurodytų vietų internetu. „Iš tikrųjų netgi nėra tikslaus maršruto – galima užduotis spręsti ir per keletą dienų visas vietas „surinkti“ einant į darbą, parduotuvę ar panašiai“, – kalbėjo jaunimo darbuotoja.

Pasak A. Tiškutės, patogiausia ir įdomiausia teminiuose pasivaikščiojimuose dalyvauti naudojantis mobiliąja programėle Actionbound. „Pasitelkus šią programėlę, galima vis iš naujo bandyti surinkti kuo daugiau taškų už atliktas užduotis bei aplankytas vietas, nereikia pačiam tikrinti atsakymų, skaičiuoti rezultato ir pan. Parsisiuntus ir atidarius programėlę, teminius maršrutus Palangoje galima rasti paieškoje pagal pavadinimą. Taip pat galima registruotis ir elektroniniu paštu gauti maršrutą, susijusias užduotis, žemėlapius, užuominas, atsakymus bei paaiškinimą, kaip įvertinti rezultatą pagal surinktus taškus“, – kalbėjo A. Tiškutė.

Galima gauti prizų

Dalyvaujant pasivaikščiojimuose galima rinkti taškus ir varžytis su draugais ar kitais dalyviais, o surinkus tam tikrų sumą taškų – gauti simbolinę atvirosios jaunimo erdvės atminimo dovanėlę. „Šiuo metu yra parengti trys teminiai pasivaikščiojimai, kurie paskelbiami penktadieniais (programėlėje Actionbound arba atsiunčiama informacija užsiregistravusiems), ir kurie bus pasiekiami ribotą laiką:

Lapkričio 13-29 d.

I maršrutas – apie sėkmę ir nesėkmes, pripildytas pasakojimų apie nelaimingus įvykius ir atrastą laimę, skirtas įjungti vaizduotę ir naujai pamatyti įprastas vietas.

Lapkričio 20-29 d.

II maršrutas – kino fanams, su įvairiomis užuominomis ir užduotimis iš populiariausių ir mažiau žinomų filmų bei TV serialų, galbūt net padėsiantis rasti naujų vietų ar padėsiantis gimti idėjoms sukurti savo video.

Lapkričio 27 d. - gruodžio 6 d.

III maršrutas – patyrusiems, kurie jau visur buvo, viską matė, bet dar vis nori iššūkių, nebijo tamsos ir nuošalių vietų.

Registruotis į teminius pasivaikščiojimus galima adresu: https://forms.gle/fZUbzdP3vHLMTWrY8.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius