Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Lietuvos geležinkeliai“ siūlo į Kauno oro uostą keliauti traukiniu

Rekonstruojant Vilniaus oro uostą ir daugiau nei mėnesį skrydžius iš jo perkėlus į Kauną, „Lietuvos geležinkeliai“ siūlo į Kauno oro uostą keliauti traukiniu.
Kauno traukinių stotyje
Kauno traukinių stotyje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Bendrovė atidėjo liepą planuotus geležinkelio remonto darbus, todėl iš Vilniaus į Kauną traukinys važiuos daugiau nei 20 kartų per parą, o nuo liepos 14 dienos – ir papildomi naktiniai traukiniai.

Reaguodami į išaugsiančius keleivių srautus, atsisakėme planuotos eismo pertraukos bei nusprendėme skirti papildomus naktinius traukinius.

Kaip teigia „Lietuvos geležinkelių“ Keleivių vežimo direkcijos direktorius Linas Baužys, traukinių ir autobusų grafikai yra suderinti, todėl iš Kauno geležinkelio stoties žmonės 29-uoju autobusu galės nuvažiuoti į Kauno oro uostą.

„Reaguodami į išaugsiančius keleivių srautus, atsisakėme planuotos eismo pertraukos bei nusprendėme skirti papildomus naktinius traukinius, kad Kauno oro uostą patogiai pasiekti galėtų ir tie keleiviai, kurių skrydžiai numatyti anksti ryte ar naktį“, – pranešime sakė L.Baužys.

Naktinis traukinys iš Vilniaus į Kauną išvažiuos 1 val. 35 min., o Kauną pasieks 2 val. 40 min., o iš Kauno į Vilnių – atitinkamai 1 val. 50 min. ir 2 val. 56 min.

„Lietuvos geležinkeliai“ nuo liepos 10 dienos ketino remontuoti kelius Vilnius–Kaunas, Vilnius–Trakai ir Vilnius–Marcinkonys. Tačiau traukiniai šiais maršrutais visą vasarą važiuos įprastu grafiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius