-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos zoologijos sodas mini 77-ąjį gimtadienį

Sekmadienį Lietuvos zoologijos sode buvo minimas 77-asis gimtadienis. Ta proga lankytojai patekti į parką galėjo už sumažintą kainą – 2 eurus.
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šventė pavadinta „Gimtadienis Zoo ritmu“ prasidėjo 11 valandą. Netrukus prie kasų nusidriekė eilės norinčių apsilankyti.

Parko viduje laukė muzikinė programa. Scenoje įrengtoje prie įėjimo pasirodymus rengė muzikantai, šokių kolektyvai, kurie kvietė prisijungti ir zoologijos sodo lankytojus.

VIDEO: 77-asis Lietuvos zoologijos sodo gimtadienis

„Kiekvieną kartą stengiamės nustebinti savo lankytojus. Į gimtadienius ateina apie 2 000 žmonių. Šiemet atidarėm naują skulptūrą prie buvusio lokio Kasparo voljero. Įdiegėm atliekų rūšiavimo dėžes, skatinsime žmones rūšiuoti šiukšles. Turime naujų gyvūnų. Kiekviena šventė būna vis kitokia, ši taip pat ne išimtis“, – sakė zoologijos sodo direktorius Aurimas Didžiokas.

Gali būti, kad kitais metais bus skirtas finansavimas zoologijos sodo rekonstrukcijai. Tuomet dalis sodo būtų uždaryta. Šiuo metu yra ruošiami techniniai projektai ir dokumentai nuo kurių prasideda statybos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius