-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringoje – aktyvaus laisvalaikio naujovės

Neringos savivaldybė ir toliau tęsia žingsnius atnaujindama ir vystydama kurorto sporto infrastruktūrą – praėjusią savaitę Juodkrantės aktyvaus laisvalaikio erdvėse pastatyti futbolo vartai, poilsiautojams ir vietiniams skirtų naujienų bus ir kitose savivaldybėse vietovėse.
Kelionės akimirka
Šią vasarą atostogautojai Kuršių nerijoje ras daugiau aktyvioms pramogoms skirto inventoriaus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nauji kilojamieji futbolo vartų komplektai (iš viso keturi vartai) praėjusią savaitę buvo surinkti Juodkrantės futbolo aikštelėje, o senieji perkelti į pajūrį – už kopagūbrio, ties šios gyvenvietės žvejybos iškrovimo vieta. Esant palankioms oro sąlygoms, futbolą bus galimą žaisti ir Juodkrantės paplūdimyje – kilnojamuosius futbolo vartus bus galima rasti ties centrine gelbėjimo stotimi esančioje aktyvaus laisvalaikio zonoje, skelbia Neringos savivaldybė.

Ties žvejybos iškrovimo vieta Juodkrantėje, už kopagūbrio, bus įrengta ir vieta paplūdimio tinkliniui. Paplūdimio tinklinio inventorius, kuomet bus išspręstas jo priežiūros klausimas, taip pat bus sumontuotas Preilos bei Pervalkos paplūdimiuose. Bus atnaujinta ir Juodkrantės gyvenvietėje esanti tinklinio aikštelė (šalia futbolo aikštelės). Šios aikštelės atnaujinimo darbus planuojama baigti iki birželio vidurio.

Neringos aktyvaus laisvalaikio erdvėse atsiras ir lauko teniso stalai – Preiloje ir Pervalkoje greta lauko treniruoklių kompleksų, Juodkrantėje ties futbolo aikštele, o Nidoje – vienas aikštyne adresu Pamario g. 13 A, antrasis - Neringos gimnazijos aikštyne. Šiuo metu vyksta viešųjų pirkimų procedūros stalams įsigyti. Puoselėjami planai rekonstruoti ir Neringos gimnazijos aikštyne Nidoje esančią krepšinio aikštelę.

Dalis lėšų darbams jau gauta iš Lietuvos Respublikos Kūno kultūros ir sporto departamento (6000 Eur). Likusią dalį lėšų tikimasi gauti iš ES fondų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius