Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Palangos Kurorto muziejus verčia naują istorijos puslapį

Gruodžio 21 d. 13 val. palangiškiai ir miesto svečiai turės unikalią galimybę pirmą kartą atverti duris į muziejų su jau nuolatine ekspozicija.
Palangos kurorto muziejus kviečia į unikalią ekspoziciją
Palangos kurorto muziejus kviečia į unikalią ekspoziciją / Kurorto muziejaus nuotr.

Palangos kurorto muziejus ir Pavilostos savivaldybė (Latvija) vykdo tarptautinį projektą „Palanga. Pavilosta: Jūros įkvėpta istorija“. Šio projekto dėka mūsų miesto muziejuje sukurta ir įrengta šiuolaikiška ekspozicija, pasakojanti Palangos istoriją, atskleidžianti skirtingų jos istorijos, ekonomikos, kultūros periodų savitumą, kurorto raidą, supažindinanti su žymiais žmonėmis, kūrusiais ir gyvenusiais Palangoje. Muziejaus lankytojų laukia legendomis apipintas veidrodžių kambarys, įspūdingi vėjo vargonų garsai ir nepakartojama kelionė laiku. Lankytojai galės pamatyti kurorto muziejuje ir kituose Lietuvos muziejuose bei privačiose kolekcijose saugomus eksponatus.

Projektas vykdomas pagal Interreg Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programą ir yra finansuojamas Europos regioninės plėtros fondo bei Palangos miesto savivaldybės lėšomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius