-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinis šansas pavėlavusiems: skelbiama papildoma ekskursija po Kauno tunelį

Geležinkelininkų šventės proga visai savaitei nematytus objektus ir erdves visuomenei atvėrę „Lietuvos geležinkeliai“ rengia papildomą ekskursiją į Kauno tunelį.
Кauno tunelis
Кauno geležinkelio tunelis / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

Ekskursija pėsčiomis skambiu pavadinimu „Pamatyk šviesą tunelio gale“ – viena iš populiariausių šiemet. Vietų į dvi dienas rengiamas nemokamas ekskursijas neliko vos per pusdienį nuo registracijos paskelbimo, todėl nuspręsta surengti papildomą ekskursiją, kuri įvyks penktadienį, rugsėjo 1 d.

„Atverdami duris visuomenei norime parodyti, kad ne vienerius metus uždari buvę „Lietuvos geležinkeliai“ keičiasi. Siekiame tapti skaidria, atvira ir didžiausią naudą visuomenei kuriančia bendrove Lietuvoje“, – sako „Lietuvos geležinkelių“ generalinis direktorius Mantas Bartuška.

Kauno tunelis dar niekada nebuvo atvertas visuomenei, jį pamatyti galėjo tik traukiniu važiuojantys keleiviai, o pėstute pereiti – tik tunelį prižiūrintys geležinkelių darbuotojai. Ekskursijų metu dalyviai turės unikalią galimybę pėsčiomis pereiti beveik 1,3 km ilgio Kauno tunelį bei iš gido išgirsti prieš 155 metus pastatyto tunelio paslaptis ir istoriją.

Papildoma ekskursija vyks rugsėjo 1 d., 11 val. Dalyvių skaičius ribotas, todėl būtina išankstinė registracija.

Visą savaitę – rugpjūčio 28–rugsėjo 3 dienomis – „Lietuvos geležinkeliai" kviečia visuomenę pamatyti dar nematytus objektus, susipažinti su geležinkelininko profesija, geležinkelio istorija, įdomiausiais faktais, čia vykdoma veikla. Lankytojai kviečiami į daugiau nei 15 nemokamų ekskursijų su gidais, tarp kurių – ekskursija į Eismo valdymo centrą, Geležinkeliečių koloniją, Vilniaus lokomotyvų remonto depą, „Lietuvos geležinkelių“ administracijos pastatą ir daugelį kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius