-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventojoje – grandiozinis baikerių festivalis „Beach Bike Fest“

Jau šį savaitgalį Šventojoje rengiamas penktasis, tarptautinis baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis „Beach Bike Fest“. Jau penktąjį kartą, tris dienas trunkančio, festivalio svečius džiugins garsiausios šalies gyvos muzikos grupės ir atlikėjai, o plieninių žirgų savininkai susiburs po vienu dangumi Šventosios jūros uosto prieigose.
Šventojoje gaus baikerių motociklai.
Šventojoje gaus baikerių motociklai. / J. Vanagės nuotr.

Rugpjūčio 20-23 dienomis vykstantis festivalis dėl pasaulyje susidariusios situacijos buvo atkeltas būtent šiai datai. Įprastai „Beach Bike Fest“ savo lankytojus džiugindavo birželio pirmosiomis savaitėmis. Renginio organizatoriai apgailestauja, jog dėl Covid-19 šiemet praranda ir daugybę tarptautinės bendruomenės dėmesio:

„Šie metai – iššūkis mums visiems, labai gaila, jog ant baikerių liemenių matysime mažiau mums įprastų svečių iš visos Europos ir pasaulio, tačiau turime su tuo susitaikyti. Tuo labiau, Lietuvos bendruomenė yra didžiulė, tad visi sutilpsime. Saugos reikalavimai mums nesvetimi, šiemet išskirtinai daugybė dėmesio yra nukreipta į mūsų svečių ir lankytojų saugumą. Jei festivalis anksčiau atidarydavo sezoną Šventojoje, tai šiemet jį uždarys su trenksmu“, – pasakoja organizatoriai.

Jau ketvirtadienį startuojantis grandiozinis baikerių festivalis žada kaip visada nepamirštamą programą visam savaitgaliui. Scenoje pasirodys „Jett Star“, Aleksandras Makejevas, „The Road Band“, Paulina Skrabytė su grupe, „Huge Soul“, „Baltasis Kiras“, „Hiperbolės“ legenda Igoris Berinas su grupe, „Keymono“, AC/DC Show, „Royce“ ir daugelis kitų. Festivalio renginius puoš lazerių projekcijos, „Pole Dance“ šokėjų pasirodymai ant stulpų, specialūs didžėjų setai, festivalio vedėjas – Rytis Mazūras.

Taip pat „Beach Bike Fest“ metu veiks rekordinio dydžio prekybininkų ir amatininkų mugė, šeštadienį popiet vyks motociklų paradas maršrutu Šventoji – Palanga – Šventoji, norintieji galės apžiūrėti motociklų parodą, lauks aktyvaus laisvalaikio ir ištvermės rungtys. Festivalio organizatoriai primena, jog renginys yra nemokamas ir atviras visiems, taip pat kviečia laikytis visų saugumo priemonių ir rekomendacijų.

Penktasis, jubiliejinis, tarptautinis baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis „BEACH BIKE FEST“ Šventojoje jau rugpjūčio 20-23 dienomis, Šventosios jūrų uosto prieigose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius