-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdiečių lūkesčiai rinkimuose: daugiau dėmesio pajūriui ir energetinei šalies nepriklausomybei

Sekmadienio popietę prapliupęs lietus klaipėdiečiams netapo kliūtimi atlikti savo pilietinę pareigą – balsuoti už būsimą šalies prezidentą. www.15min.lt pasiteiravo, ko iš naujojo valstybės vadovo tikimąsi, ir kaip klaipėdiečiai viliasi gyventi po rinkimų?
Balsavimas Klaipėdoje
Balsavimas Klaipėdoje
Temos: 2 Rinkimai Klaipėda

Regina: Tikiuosi geresnės politikos, nei iki šiol. Labai norėtųsi, kad nuošalyje neliktų biudžetininkai, jaunimas. Be abejo, tikiuosi, kad pajūris ir jo reikalai taps labiau matomi. Juk negali viskas vykti tik aplink Vilnių. 

vilius
Klaipėdietis Vilius

Vilius: Tikiuosi didesnio dėmesio šalies energetinei nepriklausomybei. Norėtųsi, kad su tuos susiję klausimai būtų priiminėjami ryžtingiau, o sprendimai įgyvendinami greičiau.

Mums, klaipėdiečiams, labai svarbūs uosto reikalai, kurie  tiesiogiai susiję su aukščiausių šalies pareigūnų kuriama politika. Norėtųsi, kad Klaipėdos uosto reikšmė Lietuvai būtų labiau įvertinta.

Virginija: Sako, kad Vilnius yra Vilnius, Kaunas yra Kaunas, o Klaipėda yra klaipėdiškiams. Norėtųsi, kad mūsų kraštas būtų labiau pastebėtas, kad jo reikšmė ir nauda valstybei būtų labiau įvertinta.

nijole
Klaipėdietė Nijolė

Nijolė: Man viskas yra gerai. Aš nesiskundžiu. Iš būsimo prezidento tikiuosi darbų tęstinumo. Vargu, ar po šiandienos kas labai pasikeis. Svarbu, kad nejudėtumėm atgal.

Martynas: Manau, kad eisim taip pat stabiliai pirmyn. Mažai kas po rinkimų pasikeis. Bent jau blogiau tai tikrai neturėtų būti. O kalbant apie dėmesį mūsų kraštui, norisi akcentuoti, kad nesvarbu, ar tai Vilnius, ar Alytus, ar Anykščiai – visiems šalies regionams turi būti rodomas vienodas dėmesys.

Rimantas: Viskas priklauso nuo mūsų pačių. Nereikia laukti, kol kas nors už mus darbus nudirbs. Žinoma, būtina turėti tautos vedlį, kuris sugebėtų visus sutelkti. Tikiuosi, tokį ir išsirinksim. O šiaip, patiems reikia daugiau dirbti -  ir dėl šeimos, ir dėl sveikatos, ir dėl valstybės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius