Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno ir Vilniaus savivaldybių tarybos pasipildys garsiais meno ir sporto žmonėmis

Po sekmadienį vykusių savivaldybių tarybų rinkimų Vilniaus ir Kauno miesto tarybose turėtų pasipildyti žinomais meno ir sporto žmonėmis.
Jūratė Norvaišienė
Jūratė Norvaišienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Kaip rodo Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) skelbiami duomenys, sostinės tarybos nariais išrinkti aktoriai Violeta Podolskaitė ir Gediminas Storpirštis, kūrybinių industrijų centro „Menų spaustuvė“ Vilniuje direktorius Audronis Imbrasas, ekonomikos dėstytoja Aušra Maldeikienė.

Vilniaus miesto taryboje dirbti turėtų garsus advokatas Rimas Andrikis, buvęs "Sakalų" krepšininkas Linas Kvedaravičius, skulptorius Gintaras Karosas.

Į Kauno miesto savivaldybės tarybą taip pat išrinktas nemažas būrys žinomų žmonių. Tęsti politinę veiklą galės sportinių šokių trenerė Jūratė Norvaišienė, Kauno valstybinio muzikinio teatro vadovas baritonas Benjaminas Želvys, dirigentas Petras Bingelis.

Teatro nuotr./Benjaminas Želvys
Teatro nuotr./Benjaminas Želvys

Menininkų gretas papildys naujokai operos solistas Liudas Mikalauskas, režisierė Ina Pukelytė. Paskui šeimos narius į Kauno miesto tarybą dirbti galės ateiti dabartinio Kauno mero Andriaus Kupčinsko žmona Jurgita ir dabartinio tarybos nario verslininko Visvaldo Matijošaičio sūnus Dainius.

Kai kurioms įžymybėms savivaldybių rinkimai nebuvo tokie sėkmingi. Į Kauno miesto tarybą nepateko šokėjas Saulius Skambinas, TV laidų vedėjas Gediminas Juodeika. Už borto liko su konservatoriais į Klaipėdos rajono savivaldybės tarybą kandidatavęs dainininkas Andrius Rimiškis. Jis po reitingavimo iš 13 vietos kandidatų sąraše nukrito į 19.

Į Šiaulių miesto savivaldybės tarybą kol kas nepatenka aktorius Aurimas Žvinys. Jį rinkėjai sąraše pakėlė iš aštuntos vietos į trečią, todėl jeigu kuris nors iš dviejų pagal Valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąrašą išrinktų politikų atsisakytų mandato, jis tektų A.Žviniui.

Klaipėdos taryboje kol kas nedirbs aktorė Virginija Kochanskytė ir buvęs sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius