-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vytautas Gapšys apie „darbiečių“ pasirodymą: norėtųsi daugiau

Nors Darbo partija neįgyvendino prieš rinkimus iškelto tikslo laimėti merų postus dešimtyje savivaldybių, centrinio rinkimų štabo vadovas Vytautas Gapšys sako, kad rezultatas yra neblogas.
Vytautas Gapšys
Vytautas Gapšys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Preliminariais duomenimis, sekmadienį mero rinkimus laimėjo vienintelė „darbiečių“ kandidatė – Kėdainių mere pirmajame ture išrinkta Nijolė Naujokienė.

Į antrąjį turą taip pat pateko kandidatai Raseinių, Ukmergės, Širvintų, Švenčionių ir Alytaus rajonų savivaldybėse.

Norėtųsi, aišku, daugiau, bet dabar koncentruosimės į antrą turą ir po jo jau skaičiuosime merus, – BNS pirmadienio naktį sakė V.Gapšys.

„Visada norisi daugiau, bet, aš manau, pasisekė neblogai. Norėtųsi, aišku, daugiau, bet dabar koncentruosimės į antrą turą ir po jo jau skaičiuosime merus“, – BNS pirmadienio naktį sakė V.Gapšys.

Partijos vicepirmininkas nesureikšmino partijos nesėkmės didžiųjų miestų savivaldybėse, nes, jo teigimu, partija šiuose rinkimuose didžiųjų miestų kaip prioriteto niekada neįvardijo.

„Aišku, norėtųsi ir ten pasitempti ir, manau, kad partijoje mes apsvarstysime esamą situaciją ir nuspręsime, kur reikia padaryti strateginius pakeitimus, kad rezultatai pagerėtų tenai, nes nacionaliniuose rinkimuose tai ypač svarbu, tačiau šiuo metu mes žiūrime į tai, į ką mes turime ir kur koncentravome savo jėgas“, – kalbėjo V.Gapšys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius