Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„15min-Autoplius“ komanda užėmė antrą vietą „Press“ ralyje

Savaitgalį vykusiose „Press“ ralio varžybose puikiai pasirodė „15min-Autoplius“ komanda. Žilvino Pekarsko ir Giedriaus Žiuros ekipažas su „Honda Civic Tourer“ užėmė pirmą vietą dyzelinių automobilių klasėje, o Andrius Kilda su Aurimu Raziūnu („Honda CRX“) liko antri automobilių, kurių darbinis tūris iki 1600 kub. cm, klasėje. Šių rezultatų užteko, kad „15min-Autoplius“ komanda užimtų antrą vietą komandinėje „Press“ ralio įskaitoje.
Andrius Kilda ir Aurimas Raziūnas („Honda CRX“)
Andrius Kilda ir Aurimas Raziūnas („Honda CRX“) / Giedriaus Matulaičio nuotr.

Trečiasis komandos ekipažas, kabrioletą „Mazda MX-5“ vairavęs Paulius Sviklas ir Mindaugas Dūda, liko 8-i klasėje iki 1600 cm3, o bendroje įskaitoje – 23. A.Kilda su A. Raziūnu bendroje įskaitoje užėmė 6-ą vietą, o Ž.Pekarskas su G. Žiūra – 27.

Pirmą vietą komandinėje „Press“ ralio įskaitoje užėmė „Dream Toyota Team“: jos atstovai Dainius Leonavičius su Adomu Šablevičiumi („Toyota GT86“) ir Arūnas Volungevičius su Dariumi Saulevičiumi užėmė pirmas vietas savo klasėse (atitinkamai iki 2500 cm3 ir iki 1600 cm3). Viso šioje komandoje buvo 5 ekipažai, tačiau taškus komandinėje įskaitoje uždirba du geriausiai pasirodę ekipažai.

Trečią vietą užėmė gausiausia komanda – „Nissan Pressformance“, kurią sudarė net 8 ekipažai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius