Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„300 Lakes Rally“ žada Europos ralio čempionato lygio ralį (video)

Pirmadienį spaudos konferencijoje buvo pristatytas jau savaitgalį vyksiantis „300 ežerų ralis“ vyksiantis Zarasuose. Organizatoriai neslepia, jog šis ralis bus įspūdingiausias iš Lietuvoje vykusių.
"300 Lakes Rally" ralio pasas
„300 Lakes Rally“ ralio pasas / Gamintojo nuotr.

Spaudos konferencijoje dalyvavo Zarasų rajono meras Arnoldas Abramavičius, kuris pasidžiaugė, kad Zarasuose atsirado toks renginys.

Rolandas Dovidaitis šioje spaudos konferencijoje atstovavo dvi šalis. Jis yra vienas šio ralio organizatorių, o taip pat Lietuvos Automobilių Sporto Federacijos atstovas. Kaip organizatorius, jis žadėjo daug naujovių – paralelines lenktynes, demo greičio ruožą ir t.t.

Net 12 kartų startavęs prestižiniame „1000 ežerų“ ralyje Suomijoje, Lietuvos automobilių sporto legenda Stasys Brundza pasidžiaugė, kad sąsajos tarp Suomiško ir Lietuviško „300 ežerų“ bus ne tik pavadinime.

„Tam tikros sąsajos su šiuo raliu yra ne tik pavadinime. Pagal tai kiek darbo įdėjo „300 ežerų ralio" organizatoriai tai bus įspūdingas renginys, kuris patiks ir dalyviams, ir žiūrovams. Šiuo metu taip susiklostė, kad Lietuva dingo iš Europos ralio žemėlapių. Nei žino apie mūsų lenktynininkus, nei apie organizatorius. Mano galva, kad toks ralis galėtų ateityje atsirasti Europos čempionato kalendoriuje.“, – pasakojo Lietuvos autosporto legenda Stasys Brundza.

„300 ežerų“ ralį organizuojančios Všį „Automotoprojektai“ vadovas Maris Simson papasakojo kaip vyks visas ralis ir kaip žiūrovams bus patogiau jį stebėti.

 

VIDEO: 300 Lakes Rally 2010 - Spaudos konferencija prieš ralį

Audriaus Gavėno parengtas video siužetas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius