-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antroje F1 treniruotėje Bahreine Lewisas Hamiltonas nustebino daugelį

Antrojoje laisvojoje treniruotėje Bahreine F-1 sportininkai demonstravo kur kas geresnis laikus, o greičiausiai ratą įveikė septyniskart čempionas Lewisas Hamiltonas iš „Mercedes“. Jo laikas – 1 min. 30.374 sek.
Lewisas Hamiltonas Bahreine, trebniruotėse
Lewisas Hamiltonas Bahreine, trebniruotėse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antrą rezultatą užsikfavo kitas „Mercedes“ sportininkas George‘as Russellas. Jis nuo komandos draugo atsiliko 0.206 sek. Trečias laikas šioje treniruotėje priklausė „Aston Martin“ pilotui Fernando Alonso – 0.286 nuo lyderio.

Į geriausiųjų penketuką taip pat pateko Carlosas Sainzas („Ferrari“) ir Oscaras Piastris („McLaren“). O pastarųjų trijų metų čempionas Maxas Verstappenas iš „Red Bull“ kaip ir pirmojoje treniruotėje liko šeštas.

Itin didelį šuolį, lyginant treniruotes, sugebėjo atliki „Haas“ atstovaujantis Nico Hulkenbergas – jis pirmojojoje treniruotėje buvo paskutinis, dvidešimtas, o dabar vokietis fiksavo septintą laiką.

Dešimtuką šįkart užbaigė Lance‘as Strollas („Aston Martin“), Charlesas Leclercas („Ferrari“), Sergio Perezas („Red Bull“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius