Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Australijos GP organizatorius nuvylė naujų F-1 bolidų garsas

Australijos GP organizatoriai pareiškė, kad praėjusį savaitgalį, kuomet Melburno trasoje vyko „Formulės-1“ lenktynės, buvo pažeistos sutarties sąlygos, kadangi naujieji F-1 bolidai skleidė nepakankamai didelį garsą.
F-1 lenktynės Australijoje
F-1 lenktynės Australijoje / „Scanpix“ nuotr.

Australijos GP Korporacijos (AGPC) vadovo Andrew Westacotto teigimu, naujosios taisyklės neigiamai paveikė F-1 techniką, dėl ko lenktynės Melburne prarado dalį savo žavesio, o varžybas susirinkę stebėti sirgaliai taip ir nepamatė bei neišgirdo to, už ką buvo sumokėję pinigus.

AGPC pirmininkas Ronas Walkeris susisiekė su F-1 vadovu Bernie Ecclestone‘u ir informavo pastarąjį, kad lenktynių organizatoriai yra nepatenkinti.

„Scanpix“ nuotr./F-1 lenktynės Australijoje
„Scanpix“ nuotr./F-1 lenktynės Australijoje

„Ronas kalbėjosi su Bernie ir pasakė jam, kad sirgaliai liko nusivylę tuo, ką pamatė. Mes mokame už produktą, esame pasirašę sutartis. Į visa tai žiūrime labai rimtai. Manome, kad buvo pažeistos tam tikros sutarties sąlygos“, – kalbėjo AGPC vadovas A.Westacottas.

A.Westacotto teigimu, varžybų metu būnant techninio aptarnavimo zonoje jam neprireikė ausų kaištukų. Australas mano, kad dar didesnis nepasitenkinimas naujų F-1 variklių skleidžiamu garsu kils tada, kai „Formulė-1“ sugrįš į Europą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius