Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Formulės-1“ čempionas Buttonas: man reikės Hamiltono pagalbos

Iki 2010 metų sezono „Formulės-1“ pirmenybių starto likus mažiau nei trims savaitėms, užkulisiuose jau kaista aistros dėl čempiono titulo.
J.Buttonas (dešinėje) tikisi L.Hamiltono pagalbos
J.Buttonas (dešinėje) tikisi L.Hamiltono pagalbos. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pernai pasaulio čempionu tapęs britas Jensonas Buttonas pareiškė, jog norint apginti titulą jam reikės „McLaren“ komandos draugo Lewiso Hamiltono pagalbos.

„Formulėje-1“ pilotas negali laimėti pirmenybių vienas pats. Nei Michaelis Schumacheris, nei Fernando Alonso niekada nebūtų tapę pasaulio čempionais be komandos draugų pagalbos“, – ispanų dienraščiui „Marca“ teigė 30 metų J.Buttonas.

Toks brito pareiškimas įpylė tik daugiau žibalo į vis karščiau liepsnojančias artėjančio sezono intrigas, nes neabejojama, jog čempiono titulo 2010-aisiais sieks ir L.Hamiltonas, „Formulės-1“ nugalėtojo laurus nuskynęs 2008 metais.

Tuo tarpu kalbėdamas apie pagrindinius konkurentus J.Buttonas išskyrė F.Alonso iš „Ferrari“ ir M.Schumacherį („Mercedes“).

„Matau, kad F.Alonso jaučiasi labai laimingas „Ferrari“ ekipoje, o tai yra blogai, nes jis – labai greitas. Kalbant apie M.Schumacherį, tik sezono metu pamatysime, ar vis dar turi tai, ko reikia, kad nugalėtų“, – sakė 2009 metų „Formulės-1“ čempionas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius