-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Sainzas po pasirodymo Australijoje atsidūrė „Red Bull“ sąraše

Carlosas Sainzo pasirodymas Australijoje yra, ko gero, labiausiai aptarinėjama tema iš paskutinio „Formulės-1“ savaitgalio.
Carlosas Sainzas Abu Dabyje
Carlosas Sainzas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Praėjus šešiolikai dienų po apendicito operacijos „Ferrari“ lenktynininkas triumfavo trečiose šio sezono lenktynėse. Jis supranta, kad po šio sezono jo kontraktas su „Ferrari“ baigsis, bet dėmesio iš kitų komandų Ispanijos lenktynininkas tikrai gaus.

C. Sainzas po triumfo pasisakė apie savo padėtį prieš 2025 metus: „Žiūrėkite, aš vis dar kitiems metams esu bedarbis. Šiek tiek juokauju, tačiau tikiuosi, kad gausių vietą rikiuotėje.

Šis pasirodymas yra ir dėl manęs. Noriu tai sau įrodyti, jog kai turiu gerą mašiną, aš galiu laimėti. Aš tai įrodžiau Singapūre, įrodžiau ir dabar, net ir nebūdamas 100 procentų pasiruošęs.“

Po įspūdingo pasirodymo Australijoje didesnį dėmesį į C. Sainzą gali kreipti ir „Red Bull“. Šios komandos vadovas Christianas Horneris nepaneigė gandų dėl galimo ispano susigrąžinimo į „bulių“ sistemą.

„Norime sukurti geriausią porą, kokią tik galime ir kartais reikia žiūrėti į variantus, kurie yra už mūsų sistemos ribų.

Šiandien mes turėjome lenktynes, kuriose laimėjo labai greitas, be kontrakto esantis lenktynininkas, todėl galima sakyti, kad rinka yra pakankamai gera“, – Sainzo pasirodymą omenyje turėjo Horneris.

C. Leclercas, tuo tarpu, neabejoja, kad dabartinis jo komandos draugas gauna daug dėmesio: „Manau, kad visi žino Carloso vertę. Jis yra vienas labiausiai vertinamų lenktynininkų rikiuotėje. Jis kiekvieną sykį yra labai stiprus su „Formulės-1“ mašina. Jis tai įrodė daug kartų.

Nemanau, kad jis yra nuvertinamas. Jo vertė yra aiški, todėl ir sakiau daug kartų, kad per daug nesirūpinu dėl jo ateities. Aš esu tikras, kad Carlosas kalbasi su labai, labai daug komandų vadovų.

Jis to nesako, bet su juo tikrai daug kas kalba. Esu tikras, kad Carlosas turės daug pasirinkimų ir tiesiog privalės pasirinkti tinkamą sprendimą savo karjerai“, – kalbėjo Leclercas.

Verta paminėti tai, kad C. Sainzas yra siejamas su persikėlimu į „Audi“ (dabartiniu „Sauber“) 2026 metais. Artimiausi metai gali būti tik tarpiniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius