Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„CFMOTO Thunder Racing Team“ iš Portugalijos parsiveža du medalius

Penkias dienas Portugalijos kalnais, miškais ir lygumomis „BP Ultimate Rally Raid“ dalyviai važiavo šimtus kilometrų, per kuriuos nutiko visko. Sportininkams teko patirti ir lietų bei gilias balas, taip pat teko važiuoti ir spiginant karštai saulei. „CFMOTO Thunder Racing Team“ komandos sportininkai per šias dienas patyrė ne vieną smulkų incidentą, tačiau nei vienas jų nesutrukdė jiems abiems užlipti ant nugalėtojų pakylos.
„CFMOTO Thunder Racing Team“ Portugalijoje laimėjo medalius
„CFMOTO Thunder Racing Team“ Portugalijoje laimėjo medalius / Komandos nuotr.

„Visas dienas atidaviau visą save. Per tiek šimtų kilometrų nutiko tik kelios nežymios klaidos – tikrai spaudėme maksimumą tiek iš savęs, tiek iš technikos. Labai džiaugiuosi visos komandos atliktu darbu, nes mes neturėjome jokių techninių problemų nei trasose, nei pervažiavimuose. Komandos pasiruošimas buvo vertas dešimties balų.

Renginio organizacija taip pat nuostabi, daug žiūrovų – visos emocijos po šių varžybų yra labai teigiamos“, – finišavęs pasakojo Antanas Kanopkinas ir džiaugėsi, kad šiame ralyje keturračių įskaitoje buvo stipri konkurencija bei pridūrė, kad motosportas dar kartelį parodė, jog jame yra labai daug sudedamųjų. „Tai yra ir greitis, ir pasiruošimas, tiek fizinis, tiek psichologinis. Kai kurie neišlaikė visų egzaminų, bet nieko, laukia kiti etapai, kur visi galės atsigriebti. Mes taip pat grįžtame namo ir ruošiames kitam startui“

Keturračių įskaitoje A.Kanopkinas užėmė antrąją vietą. Nuo jo vos keliomis sekundėmis atsiliko komandos draugas Gaetanas Martinezas, užėmės trečiąją vietą, tad abu Portugalijoje startavę „CFMOTO“ keturračiai turės progą užvažiuoti ant nugalėtojų pakylos.

„Paskutinė ralio diena buvo puiki, trumpa ir greita. Neišvengiau mažos klaidos, bet tai nepakeitė galutinių rezultatų. Labai džiaugiuosi, kad vėl įrodėme, kad mes esame stipri lenktynių komanda, o „CFMOTO“ turi savo vietą čempionate. Buvo puiki patirtis, puikus ralis – daug skirtingų trasų per visas dienas. Dabar metas pailsėti ir ruoštis kitoms lenktynėms“, – kalbėjo G.Martinezas.

Artimiausias komandos startas nusimato jau mažiau nei už dviejų mėnesių – gegužės 27 dieną sportininkai stos prie staro linijos Graikijoje, „Hellas Rally Raid“. Ten jų lauks net septynios lenktynių dienos ir ne ką mažesnė konkurencija, nei buvo Portugalijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius