Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Dakaro aistruoliai iš Lietuvos nufilmavo S.Viazovičiaus virtimą su MAZ sunkvežimiu

Šių metų Dakaro maratonas jau spėjo pasižymėti virtimais. „Stogą“ šiandien patyrė ir lietuvis Antanas Juknevičius. Tačiau virsta ne tik lengvieji automobiliai, bet ir sunkvežimiai. Būtent tokia avarija šiandien prieš finišą ištiko baltarusį Sergėjų Viazovičių.
S.Viazovičiaus avarija
S.Viazovičiaus avarija / Stop kadras

Visas naujienas apie Dakarą 2019 rasite paspaudę čia

Dakaro aistruoliai iš Lietuvos nufilmavo ir feisbuke pasidalijo incidento vaizdo įrašu. Jame matosi, kai MAZ vairuojantis Sergėjus Viazovičius lenkia vieną iš „Kamaz“ sunkvežimių ir netrukus nosimi žemyn sminga nuo kopos.

Tiesa, ši matyt buvo kiek statesnė nei galvojo greitį jau išvystęs baltarusis. Netrukus MAZ paskendo smėlio debesyje. Sunkvežimis liko gulėti ant šono.

Gražų gestą avarijos vietoje parodė „Kamaz“ ekipažas, kurį prieš pat avariją aplenkė būtent S.Viazovičius. Rusai sustojo, išlipo iš savo sunkvežimio, užlipo ant MAZ šono, atidarė duris bei padėjo išlipti baltarusiams.

Kiek vėliau S.Viazovičiaus MAZ atvertė kitas jų komandos sunkvežimis. Avariją patyręs ekipažas antrąjį greičio ruožą baigė 11-oje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius