-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dakaro legenda pripažintam Antanui Juknevičiui – organizatorių staigmena

Savo jubiliejiniame, jau dešimtame Dakare startuosiantis Antanas Juknevičius oficialiai pripažintas Dakaro legenda. Šį prestižinį statusą sportininkui suteikė maratono organizatoriai, kurie šiandien pilotui įteikė ir savotišką sertifikatą – legendos lipduką.
Antanas Juknevičius
Antanas Juknevičius / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

Las Palmo kariniame aerodrome Antanas Juknevičius ir Darius Vaičiulis turėjo formalumų kupiną dieną. Jiems reikėjo apsilankyti techninėje komisijoje. „CRAFT bearings“ ekipažas su jokiais trikdžiais čia nesusidūrė.

Po formalumų ekipažo laukė ir maloni staigmena. Komandos pilotas Antanas Juknevičius organizatorių buvo pakviestas į kokteilių vakarėlį, kuris buvo skirtas anaiptol ne visiems sportininkams. Į jį buvo kviečiami tik patys garsiausi Dakaro ralio dalyviai. Dalis jų – oficialiai pripažinti Dakaro legendomis.

Būtent šio vakarėlio metu legenda pripažintas Antanas Juknevičius sulaukė dovanų iš organizatorių. Jie pilotui įteikė specialų lipduką, kurį gauna tik legendos statusą turintys pilotai.

Antanas Juknevičius – kol kas vienintelis lietuvis, turintis teisę ant automobilio kėbulo vežti tokį lipduką.

Dakaro ralio legendomis pripažįstami sportininkai, ralyje startavę bent 10 kartų. Kaip sakė pats A.Juknevičius – tie, kurie be Dakaro gyventi tiesiog negali ir tai įrodyta faktais.

Pats šio įvertinimo nesureikšminantis lietuvis yra sakęs, kad dėmesys iš organizatorių visuomet malonus ir tik dar kartą patvirtina, kad Dakare vis labiau rūpinamasi visomis komandomis.

VIDEO: Kopas išbandęs A.Juknevičius: „Viskas super“
VIDEO: Antanas Juknevičius: svarbiausia, kad nebūtų siurprizų atsiimant Dakaro automobilį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius