Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovilas Čiutelė „300 Lakes“ ralyje važiuos tėčio atminimui

Tėvo mirtis lenktynininkui Dovilui Čiutelei sujaukė plaus startuoti šį savaitgalį vyksiančiame ralyje Zarasuose, tačiau raudonas „Žigulys“, padabintas juodu kaspinu, į trasą išvažiuos. Dovilo Čiutelės ir Aleksandro Dainio ekipažas atliks „nulio“ funkciją ir trasą įveiks automobilių sporto meistro Vidmanto Čiutelės atminimui.
Dovilas Čiutelė ir Aleksandras Dainys
Dovilas Čiutelė ir Aleksandras Dainys

„Tėtis automobilių sportą visada kėlė aukščiau visko ir sakydavo, kad jei yra ralis, jį reikia važiuoti, kad ir kas benutiks. Taigi, Zarasų apylinkių trasomis skrisime tėčio garbei. Juolab kad priešpaskutinis, į ralį grįžęs „Gražutės“ greičio ruožas - tėčio atradimas.“ – kalbėjo Dovilas Čiutelė.  

„Lada 2105 VFTS“ automobiliu važiuojantis ekipažas pasitraukė iš bendros ralio įskaitos ir važiuos atlikdami saugos automobilio funkciją. Ralio organizatoriai jiems paskyrė paskutinį „nulinį“ numerį, taigi Dovilas valys kelią prieš pat pirmųjų dalyvių startą. 

„Įskaitoje nevažiuojame, nes tai nesaugu. Į Zarasus atvykau tik ankstų penktadienio rytą, taigi nespėsime susirašyti visos stenogramos. Važiuosime kaip „nuliai“, atliksime saugos automobilių funkcijas. Kovoti dėl kažkokių prizinių vietų šiuo metu visiškai nesinori, o ir pergalės klasėje atveju anokia čia šventė būtų“, – aiškino D. Čiutelė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius