Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

F1 organizatoriai Las Vegase patyrė gėdą, o sirgaliai – apmaudą

„Formulės-1“ savaitgalis Las Vegase prasidėjo incidentu. Jeigu lenktynininkų pristatymus ir tą pompastiką trečiadienį suprasti ir pateisinti dar galima, tai, kas įvyko ketvirtadienį, mažų mažiausiai yra gėda.
Las Vegase į kanalizacijos šulinį apgadintas Carloso Sainzo bolidas
Las Vegase į kanalizacijos šulinį apgadintas Carloso Sainzo bolidas / „Scanpix“ nuotr.

Visų pirma, pirmoji treniruotė vyko vos devynias minutes dėl Carloso Sainzo bolido apgadinimo. Su kanalizacijos dangčiu kontaktą turėjęs ispanas privertė susimąstyti organizatorius, kurie pirmą treniruotę nutraukė bei toliau akylai stebėjo situaciją su kanalizacijos dangčiais.

Kol maršalai tvarkė trasą, tarpas tarp pirmos treniruotės pabaigos ir antros treniruotės pradžios buvo šešios valandos. Dėl to iš tribūnų buvo išvaryti ir ištikimi „Formulės-1“ sirgaliai, kurie sumokėjo daug už šį ypatingą renginį.

„Formulės-1“ temoje „Reddit“ socialiniame tinkle sirgaliai dalinosi savo nemalonia patirtimi, kuri daug ką pasako apie šį „pompastišką“ Las Vegaso GP.

Netloc23 rašė: „Sėdim čia, kartu su kitais laukiam antros treniruotės pradžios antrą nakties ir ką tik jie paskelbė per garsiakalbį, jog mes turime išeiti. Tai yra mano pirmasis „Grand Prix“, tikrai nepigus. Tai yra didžiulis nesusipratimas. Nenoriu pradėti pilti š*dų ant Vegaso GP, norėčiau, kad jis būtų sėkmingas, tačiau, mes, fanai, kurie moka pinigus, nieko blogo nepadarėme, bet dabar esame stipriai apgauti.“

Kitas „reddit“ vartotojas pridėjo: „Aš mokėjau daug, kad čia atvykčiau. Viskas ką pamačiau – 8 minutės.“

Dar vienas „reddit“ vartotojas (chico6k) išskyrė tai, kad Las Vegasas, nepaisant gyventojų įvairovės, turi didelę F1 fanų bazę, kuri ilgai laukė šio renginio, o galiausiai mokėjo nuo 200 eurų už ketvirtadienio treniruotes, kas, žinoma, buvo pigiausi šio savaitgalio bilietai.

„Nepaisant visko, mes vietiniai „Formulės-1“, sirgaliai labai laukėme šių lenktynių. Mes šešias valandas šaltomis oro sąlygomis laukėm bet kokios informacijos dėl antros treniruotės. Daugelis didžiųjų tribūnų buvo apypilnės, net pirmą nakties. Mes nesulaukėme atnaujinimų, F1 laidų vedėjai tylėjo apie problemas trasoje. Mes girdėjome tik garsią muziką šešias valandas, kol kovojome su šalčiu, valgydami pagrinde atšalusį maistą bei gerdami 27 dolerių kokteilius.

Nesvarbu, F1 vis tiek buvo čia, Las Vegase. Mes nuotaikos nepraradome. Nuotaikos buvo geros. Mums nerūpėjo, kad tai yra pirma valanda nakties, o kitą rytą laukia darbai. F1 yra čia, tai neeilinis šansas pamatyti tas mašinas, o tuomet.. jie mus išspyrė.. ir vis tiek treniruotė įvyko.

Darbuotojai atsiprašinėjo, argumentavo tuo, kad jie būtų pasilikę, tačiau vadovai nebūtų nieko sumokėję už tai. Pasikvietėme pareigūnus, kadangi žmonės norėjo pamatyti antrą treniruotę už kurią sumokėjo. Susilaukėme grasinimų, kad bus viskas užskaityta kaip įsilaužimas. Šiandien, didelė tikrų „Formulės-1“ fanų, su klasikinėmis striukėmis, apranga ir viskuo gavo gerą smūgį į veidą“, – liūdną situaciją apžvelgė „reddit“ vartotojai.

Bilietai į ketvirtadienio dieną kainavo nuo 200 dolerių, o į kitas dienas jie yra žymiai brangesni, tad tų tikrųjų, pamišusių „Formulės-1“ sirgalių bus vis mažiau ir mažiau. Panašu ir tai, kad pinigų už bilietus į ketvirtadienio sesiją lenktynių organizatoriai nekompensuos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius