-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Formulės 1“ Saudo Arabijos GP tvarkaraštis: kur ir kada žiūrėti?

„Ferrari“ ir „Mercedes“ lenktynininkai pasiryžę mesti iššūkį „Red Bull“ pilotams Saudo Arabijoje. Šią savaitę Džedos mieste vyks antrasis 2024 metų „Formulės 1“ pasaulio čempionato etapas.
„Red Bull“ pristatė F1 bolidą RB20
„Red Bull“ pristatė F1 bolidą RB20 / Red Bull nuotr.

Balsuokite apklausoje teksto apačioje.

Džedoje yra greičiausia gatvių trasa visoje „Formulė 1“. Pilotai vidutiniškai išvysto 250 kilometrų per valandą greitį. Pernai maksimalus greitis buvo 335 km per valandą. Pagal ilgį tai yra antra trasa kalendoriuje. Lenktynininkams reikės įveikti 50 ratų po 6,174 kilometro – iš viso 308,450 km.

Pirmajame šio sezono etape, kuris buvo organizuotas Bahreine, triumfavo trejų pastarųjų metų čempionas Maxas Verstappenas („Red Bull“) iš Nyderlandų. Antras finišavo jo komandos draugas meksikietis Sergio Perezas. Tuomet trečiąją vietą užėmė Carlosas Sainzas jaunesnysis („Ferrari“). Tik septintas finišavo septyniskart „Formulė 1“ čempionas britas Lewisas Hamiltonas.

Pernai Saudo Arabijoje, kur lenktynės vyksta nuo 2021-ųjų, nugalėjo S. Perezas, M. Verstappenas buvo antras, o trečias liko ispanas Fernando Alonso („Aston Martin“).

2022 metais greičiausias buvo M. Verstappenas, o 2021-aisiais – L. Hamiltonas. Taigi „Red Bull“ komanda čia neturėjo lygių du kartus iš trijų galimų.

Šį ketvirtadienį Džedoje vyks pirmosios dvi treniruotės, penktadienį – trečioji treniruotė ir kvalifikacija, o šeštadienį – lenktynės. „Formulės 1“ varžybas rodo naujos kartos televizija „Go3“.

Transliacijų tvarkaraštis

Kovo 7 d.

15.25 val. pirmoji treniruotė,
18.55 val. antroji treniruotė.

Kovo 8 d.

15.25 val. trečioji treniruotė,
18.55 val. kvalifikacija.

Kovo 9 d.

18.45 val. lenktynės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius