Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Formulės-1“ teisių valdytojui Bernie Ecclestone‘ui pateikti kaltinimai kyšininkavimo byloje

Kalbėdamas su žiniasklaidos atstovais „Formulės-1“ komercijos teisių valdytojas Bernie Ecclestone‘as prasitarė, jog iš Vokietijos prokurorų sulaukė kaltinimų kyšininkavimo byloje.
Bernie Ecclestone'as
Bernie Ecclestone'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Milijardierius, kaip anksčiau nustatė Vokietijos teismas buvusio „BayernLB“ vyriausiojo rizikos valdytojo Gerhardo Gribkowsky byloje, davė bankininkui 44 mln. JAV dolerių kyšį už tai, kad šis pasirūpintų finansinei institucijai priklausiusių F-1 komercijos teises valdančios kompanijos akcijų pardavimu jo pageidaujamam pirkėjui „CVC Capital Partners“. Įtariamas pakišos davėjas, tuo tarpu, iki šiol ginasi mokėjęs šantažuojamas, kad nebūtų įskųstas mokesčių inspekcijai.

„Kalbėjau su savo advokatais, kurie pranešė apie kaltinimus. Jie buvo išversti į anglų kalbą“, – britų dienraščiui „Financial Times“ sakė B. Ecclestone‘as.

„Mes ketiname tinkamai gintis. Tai bus įdomi byla. Gaila, jog tai nutiko. Jei kas nuors paduoda tave į teismą, privalai gintis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius