-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hyundai“ pažadėjo Švedijoje pateikti labiau Ottui Tanakui pritaikytą automobilį

Pirmame 2024 m. WRC čempionato etape „Hyundai“ debiutantas turėjo nemažai problemų su savo automobilio variklio kompiuteriu. Po šių nesklandumų komanda žada Švedijoje pasistengti, kad savo automobilį labiau pritaikytų prie esto poreikių.
Ottas Tanakas Centrinės Europos ralyje (WRC)
Ottas Tanakas Centrinės Europos ralyje (WRC) / Imago / Scanpix nuotr.

Ottas Tanakas bei abu jo komandos draugai (Thierry Neuvile su Andreasu Mikkelsenu) Monte Karle susidūrė su „Hyundai“ automobilio variklio kompiuterio programavimo problemomis. Nors ir esto komandos draugams problemos buvo operatyviai išspręstos, O.Tanakas vis tiek viso ralio metu vargo su netinkamai veikusiu variklio kompiuteriu.

Nepaisant to jis vis vien sugebėjo pasiekti finišą ketvirtoje vietoje.

„Hyundai“ komandos vadovas Cyrilas Abiteboul pripažino, kad jis yra susirūpinęs dėl su varikliu turėtų problemų. Nepaisant to jis pridėjo, kad mano, jog esto bėdos adaptuojantis prie jų ralio automobilio buvo įtakotos ir esto vairavimo stiliaus.

Anot C.Abiteboul, komanda prieš Švedijos ralį daug dirbo norint kiek įmanoma labiau pritaikyti „Hyundai“ automobilį Ottui Tanakui.

„Mes turime galimybes grąžinti variklio kompiuterio programinę įrangą ar programavimo strategiją į prieš tai buvusią. Jei dėl kažkokios priežasties dabartinė tiko T.Neuville ar A.Mikkelsenui, ji akivaizdžiai buvo nepakankamai gera Ottui“, - sakė C.Abiteboul.

„Mes turime pasižiūrėti, kaip galime patobulinti ją specialiai jam. Mes Švedijoje tikrai jam pateiksime tinkamesnį automobilį. Mes tiesiog iš naujo, pagal jo poreikius sukalibruosime variklio kompiuterį. Nepaisant Otto praeitame etape turėtų problemų, jo debiutą Monte Karle vertiname gerai“, - baigdamas minėjo Hyundai komandos vadovas.

Ottas Tanakas vyks į Švediją kaip praeito (2023 m.) šio ralio nugalėtojas. Tuomet estas triumfavo dar važiuodamas „M-Sport Ford“ ekipos gretose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius