Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Nemuno žiedą“ renginių metu kursuos autobusai

„Nemuno žiedas“ – vienintelė žiedinė trasa, neturinti analogų Lietuvoje, įsikūrusi Nemuno g. 20, Gaižėnėlių km., Kauno raj. Atsižvelgiant į žmonių srautą bei bendradarbiaujant su Kauno miesto savivaldybe buvo priimtas nutarimas – į renginius kursuos viešasis transportas.
Kauno rajono savivaldybės įsigyti nauji autobusai
Kauno rajono savivaldybės įsigyti nauji autobusai / „Kautra“ nuotr.

Renginių dalyvius bei svečius iš stotelės „P.Kalpoko g.“ veš du autobusai iki žiedinių lenktynių trasos „Nemuno žiedas“. Po renginių autobusai išvažiuos į Kauną, keleivius veš iki stotelės „P.Vileišio tiltas“. Planuojantys pasinaudoti viešojo transporto teikiamomis paslaugomis mokės įprastą vietinio autobuso bilieto kainą ir galės naudotis turimomis teisėmis į lengvatas.

Susitarimas su Kauno miesto savivaldybe dėl viešojo transporto suteikimo galios nuo rugpjūčio 20 iki spalio 8 dienos. Šiuo laikotarpiu planuojama surengti 4 renginius:

2016 rugpjūčio 20 dieną numatomas ,,Navas racing club“ renginys. Autobusai važiuos iš Jonavos g., „P. Vileišio tiltas“ stotelės. 12.30 val, iš Kačerginės "Nemuno žiedas" – 17.30 val.

2016 rugsėjo 3 dieną ,,Coffe racers“ renginys. Autobusai važiuos iš Jonavos g. „P. Vileišio tiltas“ stotelės 11.00 val., iš Kačerginės "Nemuno žiedas" – 17.00 val .

2016 rugsėjo 10 dieną ,,Tėvas Racing“ renginys. Autobusai važiuos iš Jonavos g., „P. Vileišio tiltas“ stotelės 12.00 val., iš Kačerginės "Nemuno žiedas" – 19.00 val.

2016 spalio 8 dieną ,,Putadienis“. Autobusai važiuos iš Jonavos g., „P. Vileišio tiltas“ stotelės 12.00 val., iš Kačerginės "Nemuno žiedas" – 17.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius