Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Magiškas prisilietimas: ar masažas gali padėti 1006 km lenktynėse važiuoti greičiau?

Mindaugas Pocius yra automobilių ir motosporto atletinio rengimo treneris, kuris sportininkams padeda apšilti, atsistatyti, atlieka masažus, teipavimą. Iš esmės daro viską, kad sportininkai jaustųsi gerai ir galėtų pasiekti maksimalų rezultatą.

Visos naujienos apie 1006 km

Kaip pažymi pats kineziterapeutas Mindaugas Pocius, ištvermės lenktynių metu paprastai labiausiai pavargsta dalyvių riešai, pečių linija, rankos ir nugara.

Fizinio pasirengimo treneris net turi savo įkurtą sportininkų rengimo centrą – „Fitness For Race“, kuris būtent ir orientuojasi į lenktynininkų fizinį parengimą varžyboms.

Specialūs kokteiliai, pratimai ir atpalaiduojantys masažai

Kaip minėjo pats Mindaugas, jo pagrindinis darbas yra po važiavimų padėti lenktynininkams atpalaiduoti raumenis. Atletinio rengimo treneris ir geba paruošti specialius kokteilius su angliavandeniais, elektrolitais ir kitais priedais leidžiančiais išlaikyti koncentraciją.

Patyręs specialistas taip atskleidė, kiek laiko galėtų užtrukti žmogaus fizinis paruošimas ištvermės lenktynėms. Papasakojo kaip stiprina itin svarbią centrinę nervų sistemą.

Vaizdo įraše matomas interviu su Mindaugu ir jo pagalba auklėtiniui Justui Jonušiui atliekant apšilimą, prieš treniruočių sesiją.

VIDEO: Atletinio rengimo treneris Mindaugas Pocius papasakojo apie lenktyninkų ruošimą varžyboms

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius