-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ladies Go“ apdovanojo metų geriausius ekipažus: scenoje pasirodė ir E.Gelažninkienė bei E.Jakštytė

Sparčiai augantis vairuojančių moterų judėjimas „Ladies Go“ savaitgalį Vilniuje su trenksmu atšventė oficialius Drakono Naujuosius metus, apdovanojo praėjusių metų geriausius ekipažus ir kartu su puikiai Dakaro ralyje pasirodžiusia pirmąja lietuve Emilija Gelažninkiene bei Lietuvos slalomo čempione Olga Židovlenkova pasiruošė naujam jubiliejiniam sezonui.
„Ladies Go“ metiniai apdovanojimai
„Ladies Go“ metiniai apdovanojimai / Kristinos Petrikonytės nuotr.
Temos: 2 Ralis Lenktynės

Lenktynininkių motyvacinės paskaitos apie tai, kodėl verta vairuoti ir kaip reikia siekti pergalių asmeniniame gyvenime bei autosporte paliko renginio dalyvėms neišdildomą įspūdį ir įkvėpė nebijoti svajoti ir siekti savo tikslų.

Trečiąją vietą tarp naujokų Dakare užėmusi E. Gelažninkienė scenoje paskelbė kam pernai geriausiai sekėsi Green (pradedančiųjų įskaitoje). Daugiausiai taškų surinko ir pirmąją vietą pelnė panevėžietės „Varatoko raganos“, antroji vieta atiteko „Ugninėms“ iš Radviliškio, trečios liko trijų miestų Panvėžio-Kauno-Jonavos jungtinė komanda „Nešlifuoti deimantai“.

Profesionalių įskaitos metinius rezultatus buvo patikėta skelbti slalomo virtuozei, vairavimo instruktorei Olgai Židovlenkovai. Geriausiai pro įskaitoje pernai sekėsi „Ladies in red“, antroji vieta atiteko pirmojo pernai metų etapo nugalėtojoms „Spanguolėms“, trečioji – „Turbo sraigėms“.

Porų/šeimų nugalėtojus paskelbė Elektrėnų vicemerė Inga Kartenienė, kuri džiaugėsi šiuo projektu ir aktyviomis jo dalyvėmis bei dalyviais, šioje įskaitoje galėjo dalyvauti ne tik moterys, bet ir kartu pasikviesti savo antąsias puses ar atžalas. Geriausiai sekėsi šeimynai „AAAAguonėlėms“ iš Kelmės, antra liko vilniečių šeimyna „Born for rally“, trečioji vieta atiteko Vilniaus „Laumėms“.

Unikalios „Ladies Go“ plius Žvaigždė/lenktynininkas įskaitos nugalėtojus paskelbė bendruomenės numylėtinės „Pašėlusios močiutės“, pernai šioje įskaitoje geriausiai sekėsi ekipažui „Tos pačios panos“, jos važiavo su Alytaus sporto pažiba, garsinančia ne tik šį miestą, bet ir Lietuvą pasaulyje kultūrizmo srityje Tadu Jefišovu bei visuomenės veikėju, žurnalistu Gediminu Beržiniu. Antrosios liko „Faina Team“, kurios komandoje turėjo reperį Ironvytą ir grupės „Hipokritai“ narį Dmitrijų Kudrin, trečia vieta atiteko „Krispo team“, kurios pirmajame etape važiavo su Egle Jakštyte, o antrajame su žinomu nuomonės formuotoju Antanu Jakimavčiumi.

Apdovanojus įskaitų nugalėtojus, renginio organizatorė ir vedėja Raimonda Jagminaitė ypatingai dėkojo partneriams, pabrėždama Elektrėnų savivaldybę, kuri jau penktus metus iš eilės prisijungia prie „Ladies Go“ projekto, tuo pačiu paskelbdama, kad ši savivaldybė yra įtraukta į gegužės 25-ą dieną vyksiantį etapą, kurio startas ir finišas numatomas NØRDIKA prekybos slėnyje Vilniuje.

15min skaitytojai išrinko populiariausią ekipažą

Papildoma nominacija – Draugiškiausias „Ladies Go“ ekipažas, juo tapo „Sėlinančios vapsvos“, o daugiausiai balsų 15min portale surinko „AAAAguonėlės“, šis ekipažas tapo Populiariausiu ir galės mėgautis net savaitės pažintimi su naujutėlaičiu „Renault Arkana“.

Renginio metu taip pat vyko smagi loterija, koncertavo talentingos atlikėjos Laura Kastanauskaitė, Karolina Rastenytė, prie pulto buvo DJ Donato.

Didelio susidomėjimo sulaukė ir „Olympic Casino Lietuva“ patalpose pristatyta „Ladies Go“ bei „Ocdeco apranga“ drabužių kolekcija „Raudonai balta“, skirta vairuojančiai moteriai, kurios privalumus dar labiau pabrėžė Eglė Jakštytė-Eley atlikdama savo naujausią dainą „Rock my body“. Ją pristatė ne tik profesionalūs modeliai, bet ir „Ladies Go“ bendruomenės narės, grožio konkursų nugalėtojos, policijos pareigūnės, sportininkės. Modelių paruošimu šiam renginiui rūpinosi „Heidė“ grožio studija.

Šios kolekcijos dizainerė Oksana Kalvaitienė sako, jog nėra jokių ribų, kai kalbama apie moterį už vairo – ji turi galią kurti savo kelio pasaką su kiekvienu pasisukimu. Taip atsitiko ir su šia kolekcija. Raudonai balta, sportiškai elegantiška, greita ir pasiutus….nenuspėjamai veržli. „Esi daug daugiau nei fantastiška vairuotoja – tad nensustok svajoti“, – sako drabužių dizainerė.

Šiemet „Ladies Go“ skelbia jau 5-ąjį jubiliejinį savo sezoną, kuriame vėl numatyti 3 orientaciniai-pramoginiai raliai, vienas etapas truks net dvi dienas. Pirmasis – jau gegužės 25 d.!

Pagrindinis šių renginių tikslas – įveikti maršrutą vadovaujantis ralio knyga, pagal nurodytą laiko normą, laikytis nustatyto vidutinio greičio bei dalyvauti vairavimo rungtyse. Taip pat spręsti įvairias istorines, kultūrines, turistines, sportines užduotis. Nugali tas ekipažas, kurio laiko suma būna pati mažiausia. Viskas vyksta bendrojo naudojimo keliais, vadovaujantis KET.

Daugiau informacijos ir registracija www.ladiesgo.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius