Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietingose „MotoGP“ lenktynėse – virtinė incidentų ir 2010-ųjų čempiono triumfas

Antrąsias „MotoGP“ sezono lenktynes, vykusias Jereze (Ispanija) laimėjo iš trečiosios pozicijos startavęs ispanas Jorge Lorenzo. 2010-ųjų pasaulio čempionas pasinaudojo virtine incidentų, mat trasoje pliaupė lietus ir lenktynininkams teko varžytis ne tik su konkurentais, bet ir prastomis oro sąlygomis.
V.Rossi ir C.Stonerio susidūrimas
V.Rossi ir C.Stonerio susidūrimas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Motociklas

„Yamaha“ atstovas pirmose lenktynėse užėmė antrą vietą, todėl su 45 taškais įsitaisė turnyrinės lentelės viršūnėje. Antras finišavo Dani Pedrosa, trečias amerikietis Nicky Haydenas.

Beje, Dani Pedrosos po šio savaitgalio laukia raktikaulio operacija. Kol kas ispanas kenčia nuo kairės rankos tirpimo.

„Tokių sunkių lenktynių karjeroje dar nesu laimėjęs. Buvo tikrai labai sunku, nors prie pergalės prisidėjo Valentino ir Casey susidūrimas. Tokios jau yra lenktynės ir šiandien sėkmė šypsojosi mūsų komandai“, – sakė J.Lorenzo.

Septyniskart „MotoGP“ čempionas Valentino Rossi ir pirmųjų lenktynių nugalėtojas Casey Stoneris susidūrė likus iki lenktynių pabaigos 20 kilometrų.

Didžiausios kritikos po lenktynių sulaukė trasos darbuotojai: „Mes žinome, kad lyjant reikia padėti visiems, tačiau šiandien visi bandė padėti Valentino ir niekas net nepažiūrėjo į Casey. Tai absurdiška ir labai neprofesionalu“, – tikino „Honda“ vadovas Livio Suppo.

V.Rossi ir C.Stoner susidūrimas:  


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius