Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Mercedes“ patvirtino: domimės Paulu di Resta

„Formulės-1“ kuluaruose netyla kalbos, kad kitame sezone „Mercedes“ ekipoje Michaelį Schumacherį gali pakeisti „Force India“ komandos pilotas Paulas di Resta.
Paulas di Resta
Paulas di Resta / PA/„Scanpix“ nuotr.

„Mercedes“ komandos vykdantysis direktorius Nickas Fry'us patvirtino faktą, kad po šio sezono aštuoniskart „Formulės-1“ čempionui nusprendus baigti karjerą, pagrindiniu pretendentu jį pakeisti turėtų būti laikomas minėtas britų lenktyninikas.

„Paulas yra mūsų akiratyje. Jis lenktyniauja fantastiškai, yra geras vyrukas, puikus komandinis lenktynininkas, ir nėra jokių abejonių, kad jis būtų vienas iš kandidatų, jeigu Michaelis nuspręstų nebetęsti savo karjeros“, – teigė vienas ekipos vadovų.

P. di Resta 2006 m. laimėjo Europos „Formulės-3“ taurę, kur už savęs paliko ne ką kitą, o dabartinį „Formulės-1“ čempioną Sebastianą Vettelį. Tose pirmenybėse dalyvavo ir Kamui Kobayashi bei Sebastienas Buemi. 2010 m. jis triumfavo ir DTM pirmenybėse.

Primename, jog šiame sezone „Force India“ komandai atstovaujantis britas yra iškovojęs 15 taškų bei bendroje pilotų įskaitoje užima 12 vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius