-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalo atomazga: „Red Bull“ F1 komanda paskelbė tyrimo dėl Ch.Horneriui moters pateiktų kaltinimų rezultatus

„Red Bull“ paskelbė nemenką ažiotažą sukėlusio komandos vadovo Christiano Hornerio veiklos tyrimo rezultatus. Tiesa, skandalo detalės neskelbiamos.
Christianas Horneris, Red Bull Racing Team vadovas
Christianas Horneris, Red Bull Racing Team vadovas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Autosport.com rašo, kad po įmonės atlikto vidinio tyrimo, panašu, nerasta netinkamų Ch.Hornerio elgesio įrodymų. „Red Bull“ paskelbė pareiškimą, kad vadovas nenusižengė, neįvardytos moters pateikti kaltinimai dėl netinkamo elgesio atmesti. Jai palikta teisė apskųsti tyrimo rezultatus.

Istorijos pradžia: „Red Bull“ F1 komandos vadovo Christiano Hornerio nuodėmės: už tylą siūlė 760 tūkst. Eur?

Akivaizdu, kad britas išsaugojo vadovo vietą ir vyks į pirmąjį F-1 šio sezono etapą Bahreine, kur užims sau įprastas pareigas. Jis moters pateiktus kaltinimus griežtai neigė nuo pat pradžių.

Daugybė apžvalgininkų iš anksto spėjo, kad Ch.Horneris dalyvaus Bahreino GP, nes „Red Bull“ neva buvo linkusi išteisinti savo ilgametį vadovą.

„Red Bull“ teigia plačiau įvykio nekomentuosianti, nes tyrime yra privačios informacijos. Tačiau įmonė įsitikinusi, kad tyrimas buvo atliktas objektyviai.

Kilusi suirutė „Red Bull“ sukėlė nemenką „Ford“ koncerno, kuris po poros metų pradės „Red Bull“ tiekti variklius, pasipiktinimą. „Ford“ generalinis direktorius buvo itin nusivylęs, jog „Red Bull“ nesugebėjo greitai ir aiškiai išspręsti šio klausimo, o sprendimo paskelbimas buvo nuolat vilkinamas, rašo F1.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius