-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nemaloni perujiečių staigmena Baliui Bardauskui – dingo išnuomotas automobilis

Po 26 valandų kelionės motociklininkas Balys Bardauskas kartu su kitais komandos „Team Ąžuolas“ nariais pasiekė Peru sostinę Limą. Būtent Peru šiemet sausio 6-ąją startuos Dakaro ralis, kuriame lietuvis bandys finišuoti ypatingoje lenktynininkų klasėje „Originals by Motul“ (buvusi „Malles Moto“). Šioje kategorijoje sportininkai privalo išsiversti be techninės pagalbos, o miega organizatorių išdalytose palapinėse.
Balio Bardausko motociklo palydėtuvės
Balio Bardausko motociklo palydėtuvės / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

„Kelionė šiek tiek išvargino, tačiau neprarandame optimizmo, nes laukia ypatingas nuotykis“, – sako „Team Ąžuolas“ komandos atstovė Marija Dubickienė.

Pasak jos, išsyk po skrydžio ekipa susidūrė su įprastais nesklandumais Pietų Amerikoje. Komandai nepavyko išsinuomoti automobilio.

„Nors pavedimas buvo atliktas anksčiau, automobilių nuomos darbuotojai jo nesugebėjo aptikti. Taip ir laukiame, kol ši problema išsispręs, o tada važiuosime apžiūrėti motociklo“, – sakė M.Dubickienė.

Marijos Dubickienės nuotr./Balys Bardauskas
Marijos Dubickienės nuotr./Balys Bardauskas

Užtrukęs dvi valandas automobilių nuomos punkte, Balys Bardauskas pajuokavo, kad pietiečiams gražiausias dalykas gyvenime yra doleris, esą jei Pietų Amerikoje susiduriama su problemomis, šios žalios spalvos kupiūros viską išspręs.

VIDEO: B.Bardauskas: apie auksinę žmoną, 4 valandų miegą Dakare ir akmenų baimę

Šiame Dakaro ralyje B. Bardauskas nesitiki lygiuotis į lyderius, nes tai apskritai pirmasis Lietuvos sportininkų bandymas „Originals by Motul“ klasėje.

B.Bardauskas viliasi sėkmingai pasiekti finišą ir užkabinti medalį ant kaklo savo sūnui Ąžuolui, kuris gimė praėjusių metų lapkritį.

Šių metų Dakaro ralis truks trumpiau. Jį sudarys iš viso dešimt etapų. Finišas numatomas sausio 17 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius