-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta: „Formulės 1“ talentas iš „Ferrari“ neišlaikė vairavimo egzamino

Pasirodo, kad net „Formulės-1“ vairuotojai geba suklysti laikydami vairavimo egzaminą pažymėjimu gauti.
Saudo Arabijos Formulės 1 GP, Oliveris Bearmanas
Saudo Arabijos Formulės 1 GP, Oliveris Bearmanas / Imago / Scanpix nuotr.

Saudo Arabijos „Grand Prix“ puikiai debiutavęs „Ferrari“ lenktynininkas Oliveris Bearmanas (18) savo tėvynėje, Didžiojoje Britanijoje, yra patyręs nemalonumų, kai neišlaikė vairavimo egzamino. Tiesa, tai nutiko, kai jis buvo 16-os.

Ispanijos dienraštis „Marca“ atskleidė, kad O.Bearmanas vairavimo egzamino metu padarė vieną kritinę klaidą, kuri jam užkirto kelią laisvai vienam važinėti Anglijos gatvėmis. Tai keista, nes Oliveris vairuoja automobilį nuo mažų dienų.

O. Bearmanas suklydo prie šviesoforo, teigia „Marca“. Po to jis nusisamdė vairavimo instruktorių David Currey, kurio įkainis – 45 svarai už valandą. Instruktorius sakė, kad jautėsi su Oliveriu labi saugiai. Tad nieko nuostabaus, kad tuo metu F3 lenktyniavęs O.Bearmanas vėliau egzaminą išlaikė.

Puikus debiutas „Formulėje 1“

Priminsime, kad „Formulės-1“ debiutas O. Bearmanui Saudo Arabijoje susiklostė puikiai. Jis po sunkios kovos užėmė 7-ą vietą bei iškovojo 6 taškus, rašo F1.lt.

Ties jaunojo „Ferrari“ lenktynininko dalyvavimo Australijos GP klausimu – vis dar yra klaustukas. Carloso Sainzo sveikatos būklė kol kas dar nėra atskleista, tad neaišku, ar Oliveris galės dar kartą pademonstruoti, kad gali aplenkti patį L.Hamiltoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius