Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Pokštas Palangos lenktynėse: šiauliečių „Lamborghini“ atvairavo vaikas

Palangoje jau prasidėjo „Aurum 1006 km“ lenktynių renginiai. Ketvirtadienio rytą J.Basanavičiaus gatvėje įvyks paradas ir „Dynami:t Super Sprint lenktynės“. Po to lenktynininkai persikels į lenktynių trasa kasmet tampančią Liepojos pl. (A13) ir Kretingos kelio (A11) atkarpą su apsisukimu Klaipėdos pusėje.

O trečiadienį šalia Palangos stadiono esančioje aikštelėje teisėjams ir žiūrovams prisistatė 31 komanda. Paskutinė, tiesiai iš Portugalijoje vykusių 24 val. lenktynių, atvyko „Gera Dovana RD Sings-Šiauliai“ komanda.

Šiauliečiai ilgokai nerodė žiūrovams, kokį automobilį atsivežė į pristatymą. Tačiau iš anksto informavo, kad kelionė iš Portimao į Palangą buvo kupina iššūkių ir sunkumų. Komandos nariai strigo Lisabonoje ir Frankfurte dėl skrydžių sutrikimų. O vilkikas su automobiliu (senuoju ir naujuoju) Klaipėdos uostą pasiekė tik trečiadienio vakarą, taigi šiek tiek vėlokai.

Tad techninės komisijos kartu su visais šiauliečiai praeiti negalėjo, jie tą padarys ketvirtadienį, suderinę su lenktynių organizatorium Darium Jonušiu.

Tačiau komandos prisistatymui Palangos stadiono prieigose šiauliečiai sugalvojo labai linksmą išeitį. Pasižiūrėkite, kokią idėją jie įgyvendino - miniatiūrinį automobilį vairavo komandos bičiulio sūnus Naglis:

VIDEO: „Aurum 1006 km“ lenktynėse neįprastas vairuotojas – mažametis vairavo mažytį Gera Dovana RD Signs-Šiauliai „Lamborghini“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius