Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasidedant Lietuvos drifto sezonui – nauja šonaslydžio „damų“ komanda

Deimantė Radzevičiūtė ir Sandra Janušauskaitė – tikrai ne vienintelės Lietuvos moterys, puikiai valdančios galingus BMW. Lietuvos Semi PRO lygoje po mėnesio startuosiančios damos vairuoja beveik identiškai atrodančius BMW, kurių suminė galia – beveik 2000 AG.

Šį savaitgalį merginos „šers“ ir dūmų kamuolius kels Lenkijos PRO lygoje, „Autodrom Slomzcyn“ trasoje. Naujose nepažįstamose kaimyninės šalies trasose jos sukaups daug patirties, kad galėtų dar sėkmingiau pasirodyti Lietuvoje.

Apie naują komandą papasakojo laidoje „Gazas ir Stabdis“

„Drift Happens“ – taip vadinasi nauja komanda, kurioje be Sandros ir Deimantės – ir vaikinas, kurio vardo jos kol kas neatskleidžia. Bet tikrai ne lietuvių kilmės Aurimas Bakčis. Nes jis savaitgalį Kalifornijoje „Formula Drift“ varžybose lipo ant podiumo, taigi nespėtų skraidyti pirmyn atgal per vandenyną.

Kita vertus, paklaustos, kas yra geriausias Lietuvos drifteris, merginos vienbalsiai įvardijo kitą meistrą. Kas tas išrinktasis – sužinosite pasižiūrėję laidą „Gazas ir Stabdis“.

VIDEO: Gazas ir Stabdis: drifterės Sandra Janušauskaitė ir Deimantė Radzevičiūtė apie skraidančias padangas, 1000 AG ir spalvotus dūmus

Laidoje merginos kalbėjo ir apie drifto vertinimo kriterijus, kurie, viena vertus yra aiškūs (trajektorija, kampas, stilius), bet, kita vertus ir subjektyvūs. Čia juk ne krepšinis, kur labai aišku, koks metimas vertas dviejų, o koks trijų taškų.

Kam merginoms reikia komandos?

O kam joms reikėjo burtis į komandą ir važiuoti vienodai atrodančiais automobiliais? Juk, susimokėtum kokiam tralistui už logistiką kelis šimtus eurų, ir viskas – slysti šonu kur nors Kuršėnuose.

Komanda yra tam, kad būtų smagiau, kad turėtum palaikymą, tada jautiesi stipresnis, labiau užtikrintas, - sakė merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius