Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Prie „Baltyre RatRace.lt“ festivalio starto linijos – septynios dešimtys dalyvių

Rugpjūčio 28-30 dienomis Anykščiuose vyksiančiame „Baltyre RatRace.lt“ festivalyje į įspūdingą gyvenimo nuotykį išvažiuos net apie 70 ekipažų. Nuotykius garantuos tų ekipažų sudėtis – senus, pigius, atrodo nė per kur 1000 kilometrų sudėtingiausių Aukštaitijos kelių neįveiksiančius ir turbūt paskutiniuosius kilometrus skaičiuojančius automobilius vairuos tokie pat nutrūktgalviai vairuotojai, o į kurią dešinę sukti jiems pasakos šalia sėdintys šturmanai, rašoma pranešime.
„Baltyre RatRace.lt“ festivalio akimirka
„Baltyre RatRace.lt“ festivalio akimirka / RatRace nuotr.

Automobiliai – patys įvairiausi ir taip išpuošti, kad tiesiog prašyte prašosi fotografijos su jais.

Šios septynios dešimtys drąsuolių per 3 festivalio dienas susuks apie 1000 kilometrų Anykščių, Molėtų, Utenos, Zarasų, Rokiškio ir Biržų rajonų miškų ir laukų keliuose ir keliukuose. Du kartus „Baltyre RatRace.lt“ festivalio karavaną bus galimybė išvysti ir uždarose purvo trasose.

Baltyre purvo arena“, esanti netoli Užpalių, žiūrovus kvies Rugpjūčio 29 dieną., o „Viada purvo arenoje“, įsikūrusioje tarp Obelių ir Aleksandravėlės, veiksmas vyks Rugpjūčio 30 d

Dalyvių autoparką žiūrovai turės galimybę apžiūrėti Anykščiuose esančiame Dainuvos slėnyje, taipogi juos išlydėti ryte ir sulaukti jų vakare. Didžiuliame LED ekrane tiesiogiai bus transliuojami dalyvių važiavimai iš uždarų „Viada purvo arena“ ir „Baltyre purvo arena“ trasų.

O kol dalyviai malsis Aukštaitijos keliuose ir keliukuose, žiūrovai galės mėgautis įvairiausiomis pramogomis, paplūdimiu, gaiviu Šventosios upės vandeniu, o norintys galės netgi perskristi per upę, bei apsilankyti Dainuvos slėnyje esančiame nuotykių parke.

Iš pramoginio pasivažinėjimo į tikrą festivalį išaugusi „Baltyre RatRace.lt“ šventė džiaugiasi galėdama pristatyti įspūdingiausių automobilių parodą bei jų paradą Anykščių gatvėse.

Augantis festivalis plečia savo veiklą ir po savo sparnu priima automobilių entuziastus, kurie puošia bei puoselėja savo automobilius. Tad organizatoriai kviečia atvykti ir parodyti savo išskirtinius keturračius žirgus bei tris dienas gyventi ir linksmintis su bendraminčiais. Tiesiog užpildykite formą.

Be to meno kūriniai ant keturių ratų varžysis dešimtyje skirtingų nominacijų, tarp kurių gražiausio amerikietiško, japoniško ir vokiško automobilio rinkimai, įspūdingiausias 4x4 visureigis ar greičiausia „Air Drop“ važiuoklė.

Taip pat dėmesys bus skiriamas gražiausių ratų ir išmetimo sistemos turėtojams. O nugalėtojus prizais apdovanos organizatoriai.

Po dienos nuotykių kaip ir tikram festivaliui priklauso – vakarinė koncertinė programa, kurioje gyvais pasirodymais festivalio dalyvius džiugins „2Kvėpavimas“, „Mad Money“, „SADBOI“, „OMERTA“ atlikėjų pasirodymai, šokdins DJ programa, o juoko dozę garantuos humoristinis „Com.Unija“ pasirodymas.

Ir tai dar ne viskas – visų lauks maistas, gėrimai, kubilai ir pati šauniausia kompanija. Tad griebkit bilietus jau dabar!

„RatRace“ – tai jau antrus metus vykstančios pramoginio važiavimo varžybos, spėjusios išaugti į pilnavertį festivalį. Renginio idėja – senais ir pigiais automobiliais įveikti sudėtingas ir ilgas trasas, nusidriekusiais Lietuvos keliais ir keliukais, laukais ir miškais. Po važiavimo, vakare dalyvių laukia koncertai ir įvairios pramogos. Visa esmė – neišdildomi įspūdžiai, puiki kompanija ir linksmi nuotykiai kelionėje link finišo.

„Baltyre RatRace.lt“ festivalis vyks Rugpjūčio 28-30 dienomis, Dainuvos slėnyje Anykščiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje