Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Priešpaskutiniame „BP Ultimate Rally-Raid Portugal“ greičio ruože R. Baciuška – aštuntas

Šeštadienį trečiojo pasaulio ralio-reidų čempionato etapo dalyviai grįžinėjo iš Ispanijos į Portugaliją, o laikui turėjo įveikti 253 specialaus greičio ruožo kilometrus. „Challenger“ bagių klasėje besivaržantis Rokas Baciuška su šturmanu Oriol Vidal Montijano, finišą pasiekę per 2 val. 43 sek., šiandienos lentelėje rikiuojasi aštunti, o bendroje įskaitoje toliau lyderiauja.

Rezultatus sekti galite čia.

Sėkmingai pradėjus priešpaskutinę ralio dieną, vėliau ekipažui teko keisti ratus, kas pareikalavo kiek daugiau nei 2 minučių.

„Pradžia buvo greita, o po to net nesupratome, kas atsitiko, bet nuleido padangą – tikriausiai, tiesiog nusimontavo“, - apie nuotykius kalbėjo R. Baciuška ir patikino, kad tikrai nepervažiavo nei akmens, nei kažkokio kito „skaudaus“ kampo.

„BP Ultimate Rally-Raid Portugal“ trasos kasdien stebina net ir daugkartinius ralio-reidų varžybų laimėtojus, tad atsipalaiduoti, siekiant geriausio rezultato, nėra kada.

„Įvažiavus į Portugaliją vėl laukė purvai, pelkės, bet čia toks ralis. Praradome laiko, todėl tikiuosi, kad rytoj dar paspausime. Ne mano diena, tačiau viskas gerai, neliūdime ir važiuojam toliau“, - šypsojosi tauragiškis lenktynininkas.

Portugalijos ralis, dalyviams dovanojantis neįkainojamą patirtį ir savotišką europietišką Dakaro versiją, finišuoja jau rytoj Grandoloje. Sportininkams paskutinę dieną viso teks įveikti dar apie 150 kilometrų.

Išskirtinis automobilių sporto renginys vyksta aplankant Grândolos, Santiago do Cacém, Abrantes, Alcácer do Sal, Almeirim, Chamusca, Coruche, Mação, Ponte de Sor, Salvaterra de Magos, Sines ir Badajoz savivaldybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius