-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ralio lenktynininkų žmonos išbandys savo vyrų vaidmenis „Moterų ralyje“

Į pirmą kartą Lietuvoje vyksiantį „Moterų ralį“ veržiasi gerai Lietuvoje žinomų lenktynininkų Martyno Samuičio ir Ramūno Šaučikovo antrosios pusės. Kiekviena jų bandys įsijausti į savo vyrų, ralistų, vaidmenis ir perprasti, kuo tas ralis žavus, žvelgiant iš vairuotojo ir šturmano pozicijų.
Monika Gavrilenkaitė (kairėje) ir Jelena Šaučikovienė
Monika Gavrilenkaitė (kairėje) ir Jelena Šaučikovienė / Komandos nuotr.

„Wellman Rally Team“ komandos lenktynininkai M.Samuitis ir R.Šaučikovas kartu ekipaže važiuoja jau daugiau nei 6 metus. Tuo tarpu jų moterys Monika Gavrilenkaitė ir Jelena Šaučikovienė į ekipažą drauge atsisės pirmą kartą. Skiriasi ir merginų požiūris į automobilių sportą.

Visada važiuoju pažiūrėti gražių, greitai važiuojančių automobilių dulkėtuose keliuose.

„Man labai patinka stebėti ralį. Visada važiuoju pažiūrėti gražių, greitai važiuojančių automobilių dulkėtuose keliuose. O jei dar būna geras oras, tai išvis puiku“, – kaip tikra automobilių sporto fanė sakė M.Gavrilenkaitė, Martyno Samuičio antroji pusė.

Jelenos Šaučikovienės nuomonė priešinga. Pasak jos, jai sunku suprasti šią sporto šaką, nors kiek įmanydama stengėsi atrasti joje ką nors žavaus.

VIDEO: Lenktynininkų žmonos ruošiasi „Moterų raliui“

„Kai tik vyras rimtai įsitraukė į šį savo pomėgį, nuoširdžiai bandžiau suprasti, kuo tas automobilių sportas jį traukia. Važiuodavau, eidavau per purvynus, brūzgynus, stovėdavau greičio ruožuose ir žiūrėdavau į pralekiančius sportinius bolidus, tačiau tame neradau nieko įdomaus sau.

Nemanau, kad „Moterų ralyje“ irgi suprasiu, kas taip traukia vyrą į automobilių sportą

Nemanau, kad „Moterų ralyje“ irgi suprasiu, kas taip traukia vyrą į automobilių sportą, tačiau tikiu, kad pajusime, kas yra lenktyninis azartas ir tiesiog turėsime kiek kitokį savaitgalį“, – sakė Ramūno Šaučikovo žmona.

Paklausus „Wellman Rally Team“ lenktynininkų Martyno Samuičio ir Ramūno Šaučikovo, ar lengvai išleido savo antrąsias puses į „Moterų ralį“, vyrai choru atsakė: „Tegu važiuoja, nes visas savaitgalis suplanuotas treniruotėms“. Tuo tarpu visoms „Moterų Ralio“ dalyvėms lenktynininkai linkėjo pasikrauti geros energijos dozę, o kasdienybę nusispalvinti įvairesne spalvų gama – ne tik vien pilka ar juoda. 

Komandos nuotr./Jelena Šaučikovienė (dešinėje) ir Monika Gavrilenkaitė
Komandos nuotr./Jelena Šaučikovienė (dešinėje) ir Monika Gavrilenkaitė

Balandžio 11 d. Vilniuje startuosiančiame „Moterų Ralyje“ Monika Gavrilenkaitė savo jėgas išbandys lenktynininkės kėdėje, o Jelena Šaučikovienė bandys perprasti šturmanavimo subtilybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius