Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

„Rally Liepaja 2015“ varžybų metu nuo vagių nukentėjo ralio aistruoliai iš Lietuvos

Į Latviją palaikyti savo šalies lenktynininkų Europos ralio čempionato antrame etape atvykę Lietuvos ralio aistruoliai buvo šokiruoti. Ilgapirščiai nukniaukė vėliavą.
„Ralio vergų“ vėliava
„Ralio vergų“ vėliava / Stop kadras

Vieni žinomiausių Lietuvoje ralio aistruolių, kurie kitaip žinomi kaip „Ralio vergai“, antrame greičio ruože prarado savo klubo vėliavą.

Kaip GAZAS.LT informavo vienas iš klubo atstovų, simbolinė ralio vėliava dingo per pertrauką po antrojo greičio ruožo. Klubo vėliava buvo pavogta šio greičio ruožo pradžioje.

„Tebūnie gėda tiems, kurie taip pasielgė. Viliuosi, kad vagystę įvykdė ne lietuviai. Būtų labai apmaudu, jei šitaip būtų padarę mūsų tautiečiai. Ši vėliava buvo mums brangi moraline prasme“ , – pasakojo vienas iš „Ralio vergų“ narių.

Asmenis, mačiusius vagystės faktą ar žinančius daugiau detalių apie šį įžūlų poelgį, „Ralio vergai“ prašo apie tai informuoti klubo narius socialiniame tinklapyje „Facebook“ ar visiems ralio gerbėjams gerai žinomame „Xtra.lt“ forume.

VIDEO: Pirmoji „Rally Liepaja 2015“ diena

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius