-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paganykite akis: „Red Bull“ pristatė naują F1 bolidą

Ketvirtadieno vakarą savo 2024-ųjų sezono bolidą pristatė čempionė „Red Bull“. Išdažymo prasme jis nėra smarkiai pasikeitęs, lyginant su praėjusių metų automobilio versija, tačiau tam tikrų pokyčių bolide tikrai galima pamatyti.
„Red Bull“ pristatė F1 bolidą RB20
„Red Bull“ pristatė F1 bolidą RB20 / Red Bull nuotr.

Automobilis, pagal tam tikrus aspektus, iškart buvo pradėtas lyginti su 2022-ųjų „Mercedes“ automobiliu, kuris, kaip žinia, nepasiteisino.

„Red Bull“ šiemet bandys trečius metus iš eilės laimėti Konstruktorių taurę. Tuo tarpu Maxas Verstappenas sieks ketvirto čempiono titulo asmeninėje įskaitoje.

Kitą čempionų automobilį vairuos Sergio Perezas.

Nepaisant to, jog komanda šiuo metu vykdo vidinį tyrimą dėl ekipos vadovo Christiiano Hornerio darbo metodų, britas dalyvavo sezono atidarymo renginyje ir komentavo naujojo automobilio pokyčius.

„Tai yra akivaizdi mūsų praėjusių metų automobilio evoliucija, tai yra dvidešimtoji mūsų bolido versija. Tuo pačiu matome, kad mūsų vaikinai nesėdėjo vietoje. Jie nėra konservatyvūs. Kai kur jie buvo net gana agresyvūs ir tą jūs galite matyti.

Suprantu, kad mūsų varžovai labai stengiasi mus aplenkti. Kituose pristatymuose mačiau kelis automobilius, kurie buvo panašūs į tą, su kuriuo mes startavome pernai. Tuo tarpu mūsų automobilis yra atnaujintas. Mūsų darbuotojai prie jo labai sunkiai dirbo, o kai kurios automobilio detalės yra visiškai išskirtinis“, – naująjį bolidą komentavo C. Horneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius