-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saudo Arabijos GP iš „pole“ startuos M. Verstappenas, „Ferrari“ turi debiutantą

Saudo Arabijos GP kvalifikacijoje triumfavo ir „pole“ poziciją iškovojo „Red Bull“ atstovas Maxas Verstappenas. Čempionas savo greičiausią ratą įveikė per 1 min. 27.472 sek. Carlosui Sainzui diagnozavus apendicitą, jį nuo trečiosios laisvosios treniruotės Saudo Arabijos GP pakeitė jaunasis „Ferrari“ talentas Oliveris Bearmanas. Jaunuolis savo debiutinėje F-1 kvalifikacijoje užėmė vienuoliktą vietą.
M.Verstappenas su Ch.Leclercu Saudo Arabijoje
M.Verstappenas su Ch.Leclercu Saudo Arabijoje / Imago / Scanpix nuotr.

Antrąją vietą pačioje kvalifikacijos pabaigoje išsikovojo Charlesas Leclercas iš „Ferrari“, kuris paskutiniame rate užfiksavo savo geriausią laiką ir nuo lyderio atsiliko 0.319 sek. C. Leclercas į trečią vietą nustūmė kitą „Red Bull“ atstovą Sergio Perezą. Pastarajam iki komandos draugo pritrūko 0.355 sek.

Ketvirtas šįkart liko „Aston Martin“ sportininkas Fernando Alonso, o už jo išsirikiavo du „McLaren“ atstovai Oscaras Piastris ir Lando Norrisas.

Iš ketvirtosios eilės Saudo Arabijos GP startuos „Mercedes“ duetas – atitinkamai septintą ir aštuntą vietas užėmę George‘as Russellas ir Lewisas Hamiltonas.

Devintoj pozicija starto rikiuotėje atiteko „Visa Cash App RB“ japonui Yuki Tsunodai, o dešimtuką užbaigė antrasis „Aston Martin“ atstovas Lance‘as Strollas.

Tuo tarpu „Ferrari“ komandoje pagrindinėse lenktynėse šiame GP debiutuosiantis Oliveris Bearmanas liko per žingsnį nuo trečiosios kvalifikacijos sesijos ir startuos iš vienuoliktosios pozicijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius