-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį Uoginių trasoje susitiks Lietuvos Enduro čempionato ir taurės dalyviai

Jau artėjantį šeštadienį Kupiškio rajone esančiame Uoginių automobilių ir motociklų sporto komplekse įvyks antrasis Lietuvos Enduro čempionato ir taurės etapas. Jo metu tikimasi prie starto sulaukti maždaug šimto dalyvių.
Autosporto sezono uždarymo varžybos Uoginiuose
Autosporto sezono uždarymo varžybos Uoginiuose / Organizatorių nuotr.

Šios varžybos – vienas iš penkiolikos sporto renginių, numatytų šių metų Uoginių komplekso kalendoriuje. Iki šiol čia jau įvyko du automobilių sporto renginiai – Aukštaitijos autokroso taurės ir „Gravel Cup“ treko pirmieji etapai. Tačiau šįkart automobiliai trasą užleis motociklų vairuotojams ir šio sporto gerbėjams.

Kaip tvirtina varžybų organizatorius, Kupiškio „Auto-moto sporto“ vadovas Saulius Valiukas, į Uoginius atvykusiems motociklininkams lengva nebus. Etapo rengėjai jiems paruošė iššūkių kupiną trasą, kurioje reikės pademonstruoti ne tik ištvermę, bet ir taktinį meistriškumą važiuojant per įvairiausias kliūtis.

„Dalyviams bus visko – ir akmenų, ir griovių, ir kalnų, ir tiesiųjų atkarpų. Bus atkarpos ir motokroso trasoje, ir purve. O žiūrovams viskas pagal jų norus. Kas norės, galės stebėti varžybas prie akmenų, prie kalnų ar kitose jiems įdomiose vietose. Laukia tikras Enduro kokteilis, nes savo trasoje mes galime pasiūlyti visas sudedamąsias Enduro sporto dalis.

Dalyviams tikrai nebus lengva, o žiūrovai nuobodžiauti tikrai neturės kada. Laukia dar vienas puikus renginys mūsų Uoginių komplekse“, – sakė Saulius Valiukas.

Varžybų metu vyks prekyba maistu ir gėrimais. Bilieto kaina žiūrovams – septyni eurai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius