Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį savaitgalį Šiauliuose – Didysis drifto sezono atidarymas

Jau šį savaitgalį balandžio 12-14 dienomis Šiaulių arenos teritorijoje vyks Didysis drifto sezono atidarymas.
Didysis Drifto sezono atidarymas
Didysis Drifto sezono atidarymas / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Driftas Autosportas

Dalyvauti užsiregistravusių aistruolių skaičius šiuo metu siekia net 170. Tai dar vienas įrodymas, kad drifto populiarumas sparčiai auga ir įtraukia vis daugiau entuziastų. Renginio metu dalyvių ir žiūrovų lauks ne tik driftas, tačiau ir kitos veiklos: RC drift, automobilių paroda, mažųjų dviračių kroso BMX ir Pump Track varžybos bei kitos staigmenos.

Penktadienis yra skirtas treniruotėms, todėl drąsiausiems žiūrovams tai bus puiki proga išbandyti Drift Taxi pramogą: sėdint šalia piloto pajusti plūstantį adrenaliną ir iš naujo įsimylėti šį sportą. Vakare visi automanai bus kviečiami į Tuning TEAM Kavagėrį, kurio metu bus kiečiausių ir įdomiausių automobilių demonstracija.

Žiūrovai galės ne tik bolidus stebėti iš šono, tačiau įsėdus į juos nusifotografuoti, gyvai susipažinti ir pakalbinti savo mėgstamiausius šios sporto šakos atstovus. Penktadienio renginiai - nemokami.

Šeštadienį prasidės įtemptas laikas - pirmasis Lietuvos Drifto čempionato Street lygos etapas. Popietės metu bus atliekami du kvalifikaciniai važiavimai, kurių metu dalyviai parodys savo sugebėjimus. Šiame sporte dalyvauja ne tik profesionalūs pilotai, tačiau ir merginos bei nepilnamečiai. Trasoje startuos dar viena jaunoji drifto entuziastė Neringa Žutautaitė. Prie starto linijos išvysime ir nepilnametį sportininką Gustą Valainį.

Tiesa, žiūrovų laukia ne vien tik veiksmas trasoje, tačiau ir už jos ribų vyksiančios programos. Šią dieną drifto aistruolius organizatoriai kvies į išskirtinių automobilių parodą, kurios metu bus išrinkti 10 įspūdingiausių nugalėtojų.

Žiūrovai, kurie nėra susipažinę su RC driftu, galės stebėti radijo bangomis valdomų modelių varžybas. Šią dieną įvyks ir pirmosios šio sezono mažųjų dviračių sporto BMX varžybos. Vykusį šonaslydžio maratoną vainikuos geriausiųjų pilotų apdovanojimai, kuriuos įteiks Šiaulių vicemeras Justinas Švėgžda.

Paskutiniąją renginio dieną vyks Lietuvos Drifto Čempionato Semi-PRO pirmasis etapas. Trasoje slys ir dėl geriausio titulo varžysis garsiausi drifto pilotai ir pilotės. Indrė Senkutė ir Deimantė Radzevičiūtė trasoje demonstruos profesionalumą ir sukauptą ilgametę patirtį. Sekmadienio popietę greta BMX trasos, žiūrovus stebėti kvies Pump Track, sparčiai populiarėjančio sporto visame pasaulyje, varžybos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius