-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Siurprizas? Manto Matukaičio „dinamitinė“ komanda Palangoje startuos „Audi R8 LMS GT3 Evo 2“

Lenktynininkas Mantas Matukaitis dar prieš mėnesį buvo užsiminęs, kad „Palangos 1006 km lenktynėms“ ruošia didelę naujieną. Jos vardas – GT3.
Dynami:t Energy Racing lenktynių automobilis Audi R8 LMS GT3
Dynami:t Energy Racing lenktynių automobilis Audi R8 LMS GT3 / Komandos nuotr.

Šį penktadienį žmogus-dinamitas Mantas Matukaitis pasidalijo naujiena ir su žurnalistais, ir su komandos gerbėjais socialiniuose tinkluose. Informacija pasitvirtino – Palangoje startuos juodai-auksinės spalvos „Audi R8 LMS GT3“. Panašiai anksčiau buvo papuoštas ir „Corvette“, ir „Porsche“, ir BMW, „Ginetta“, ir „Lamborghini“ (tik vėliau tapęs žaliai-auksinis).

„Tylėjome ne dėl to, kad neturėjome, ką pasakyti. Dėl to, kad norėjome būti tikri, jog viskas taip ir įvyks, kaip planuota, – komentavo M.Matukaitis feisbuke. – Šių metų Aurum 1006 km lenktynėse startuosime su Audi R8 LMS GT3 Evo 2. Automobilis priklauso ne mums, jį pasiskolinsimeJuta Racing, žinoma kartu su visa priežiūra ir aptarnavimu lenktynių metu“. Startinis komandos numeris – #53.

Šiuo metu ši „Audi“ (beje, jau papuošta juoda spalva), ruošiasi startui „24h series“ lenktynėse Mugello (Italija).

„Tai, aišku, ir džiugina, ir įpareigoja. Startuojant su tokiu automobiliu nėra jokių pasiteisinimų – reikia kovoti dėl aukščiausių pozicijų. Šiuo metu dar nėra iki galo aiškus vairuotojų sąrašas, tačiau jis neabejotinai bus greitas. Manau, kad kitas pavardes galėsime atskleisti per artimiausius kelis mėnesius“, – komentavo Mantas Matukaitis Dynami:t Energy Racing paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius