-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Toto Wolffas Imoloje sudaužė sportinį „Mercedes AMG GT3“

Pertrauką tarp dviejų „Formulės-1“ GP etapų „Mercedes“ komanda panaudojo „Netflix“ serialo filmavimui Imolos trasoje, kur komandos vadovas Toto Wolffas pateko į avariją vairuodamas „Mercedes AMG GT3“ sportinį automobilį.
Formulės 1 saugos ir medikų automobiliai Mercedes-AMG GT Black Series ir Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+
Formulės 1 saugos ir medikų automobiliai Mercedes-AMG GT Black Series ir Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ / Mercedes/F1 nuotr.

Išvažiavime iš Rivazzos posūkio T. Wolffas atsitrenkė į sieną, bet viskas baigėsi laimingai ir po trumpo mašinos remonto filmavimas buvo tęsiamas.

Toto Wolffas: „Mano vairavimo įgūdžiai šiuo momentu nėra idealūs. Testo Imoloje metu man iškilo problema dėl antipraslydimo sistemos ir po dviejų ratų aš atsitrenkiau į sieną“.

Kartu su Wolffu šiuose filmavimo bandymuose dalyvavo ir 17-metis Andrea Kimis Antonellis, „Mercedes“ jaunimo programos dalyvis, kuris yra laikomas vienu iš galimų kandidatų pakeisti Lewisą Hamiltoną kitais metais.

Toto Wolffas: „Andrea išsiskiria talentu savo amžiaus kategorijoje. Mokykloje jį vadino Kimiu (Raikkoneno garbei), todėl ir aš jį vadinu Kimiu. O jei aš juo būnu nepatenkintas, tai jį vadinu Andrea – mes taip susitarėme.

Ar įmanomas jo perėjimas į mūsų pagrindinę komandą? Mes svarstysime visus įmanomus variantus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius