-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uoginių autosporto komplekse savaitgalį pečius surems Enduro motociklininkai

Jau artėjantį savaitgalį, rugsėjo 23-24 dienomis Kupiškio rajone, Uoginių autosporto komplekse bus surengtos net dvi dienas truksiančios tarptautinės motociklų varžybos. Jose pasirodys daugiau nei 100 dalyvių, kurie kovos ne tik dėl etapo taurių, bet ir dėl lemiamų metinės įskaitos taškų, rašoma pranešime.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.

Itin gausų Uoginių trasos renginių kalendorių šiemet papildė dviejų dienų Enduro disciplinos varžybos. Čia savaitgalį nugriaudės Lietuvos Enduro čempionato ir taurės paskutinysis, ketvirtasis etapas bei Baltijos šalių Enduro čempionato ir taurės trečiasis etapas.

Lietuvos motociklų sporto federacijos kartu su Kupiškio „Auto-moto sporto“ klubu rengiamose varžybose startuos daugiau nei šimtas motociklininkų ir Lietuvos, Latvijos, Estijos ir netgi Suomijos.

Kupiškio „Auto-moto sportas“ su klubo vadovu Sauliumi Valiuku priešakyje pasistengė, kad šio etapo dalyviams nebūtų per lengva. Jiems teks įveikti daug natūralių ir nemažai dirbtinių kliūčių. Dalyvių čia laukia rąstai, padangos, akmenys ir dar daug išbandymų, būdingų būtent Enduro disciplinai.

Uoginiuose vieno rato ilgis drieksis net 35 kilometrus. Jame dalyviai turės įveikti du testus, punktualiai atvykti į du laiko kontrolės punktus bei vieną kontrolinį punktą.

Gausus dalyvių būrys žada daug veiksmo, kuris virs net keliolikoje skirtingų klasių, priklausomai nuo sportininkų vairuojamos technikos. Organizatoriai žiūrovus šį renginį stebėti kviečia nemokamai.

Šeštadienį varžybų startas numatytas 12 val., o sekmadienį lenktynės prasidės 9 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius